curiosity kills the cat, but misery kills me. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 13, 2012

curiosity kills the cat, but misery kills me.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

entah kenapa hati ini tak keruan. ngan mukmin pun aku rasa macam nak merajuk manjang. sorry mukmin, seriously tak sengaja. aku marah-marah adik-adik aku. umar cakap ngan aku, aku bolayan. apa yang tak kena ngan aku ni???? adess,,,

boleh lak tadi, time solat isyak, air mata menitis tanpa sebab. ampunilah aku ya ALLAH,, terbukti aku tak berapa khusyuk lagi dalam masa aku menghadapmu. lemah benar rasa diriku ni... huh,, bagaimana nak improve diri? aku sendiri tidak pasti. biarlah masa menjadi penentu hidupku satu masa nanti.

adakah sebab aku risau laptop aku yang still tak dapat dipulihkan?? bagaimana nak hadapi assignments yang bakal mendatang tanpa laptopku di sisi.. adush,, ku sudah parah,, seriously aku risau... macam mana nak car orang yang betul-betul dapat pulihkan laptopku? nak beli baru rasa tak mampu. dah RM500++ hilang tanpa pembaikan. adakah aku tertipu dengan peniaga itu? aku tidak tahu. pastinya, kepada dia aku akan kembali, kalau tak, macam mana aku membaikinya sendiri? aku tidak tau.

adakah aku patut trade in,, ahhh,, laptop macam tu adakah yang mahu. lagipun, aku baru tukar hard disk, melayang RM300. kalau trade in, dapat ke RM300?? adess,, rasa macam tak sanggup je nak jual laptopku tu dengan harga RM300. rugi diri sendiri, rugi jugak kepada pembelinya nanti. kesian beliau kalau terpaksa hadapi problem seperti yang aku hadapi sekarang.

misery kills me :(
 

2 comments: