dah2 la tu dengan benda bintang mengarut ni,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 27, 2012

dah2 la tu dengan benda bintang mengarut ni,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hari ni sekali lagi datang semangat facebook walking,, sebelum apa-apa,, kalau korang sudi,, boleh tak like FANPAGE MUJA,,,, hehe,, thank you pada yang sudi,, hehe,, tiada paksaan k,, :D

berbalik pada facebook walking tadi,, muja jumpa benda ni,,, terkezut gitu muja,, uwaaaa!!!! sedeynye mengenangkan dulu salu sangat amat baca benda tak guna nih,, bodohnya la rasa time tu,,,
gambar ni macam tak jelas sangat kan? so,, let me make it clearer for your easy viewing k,,

wan syazuli : 
salam ustaz. betulkah jika sekali kita baca zodiak, 40 kali solat tidak akan diterima??

ustaz azhar idrus (original):
ya...

satu lagi muja nak citer,,, sorry sangat pada penganjur contest ke segment muja dah lupa,,, yang lebih kurang camni tajuk dia,, 'aku dan zodiak'.. muja tak join segment tu sebab bagi muja benda tu salah,,, harap penganjur segment tu tak marah kat muja dengan entry ni,,,, please,, tapi,, muja harap muja dah bagi tau benda penting untuk readers muja yang beragama ISLAM,,,, 

ps-sangat meminta maaf kalau entry ni mengganggu gugat emosi seseorang,,, :(
 

3 comments:

  1. ade gak terbaca baca segmen tu.hmmm..mtak jauh la dari bnda2 yang membuatkan amalan tak diterima ni.amin...

    ReplyDelete
  2. insyaallah, benda yg salah kita cuba elakkan

    ReplyDelete