dapat 10 sen je????? korang hado ke cam den ni hah???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 21, 2012

dapat 10 sen je????? korang hado ke cam den ni hah????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

hye korang!!!! maybe ni entry last muja dah,, adesss,,, maybe je,, kih3,, tu pun last untuk hari ni la,, jangan frust yer haters yang suka sangat kalau muja berhenti berblog tu,, i won't stop till me myself want to stop,, so,, dont put a big hope on that really,, so,, cerita sedey untuk hari ni adalah,,, korang tengok gambar kat bawah tu,,,,,

yes,, asalnya,, sloggi girls ni,, adalah iklan be kat blog muja ni,, tapi,, walaupun dah bertukar jadi me,,, still amount yang muja dapat daripada be ini hanyalah 10 SEN!!!! kalau korang jadi muja la kan,, korang sedey tak???? lupa dah sampai berapa hari bulan ntah sloggi ni dok kat blog muja,, tapi seriously,, muja tengok kat kotak MR NUFFNANG,, tak pernah pun kua ad pasal sloggi ni,, yang kua yang pasal MR CHURPIE calling for all malaysian je,, tu yang muja heran,, benda yang ajaib bin pelik,,, sedey,, so,, muja dah anta ticket to MR NUFFNANG asking about this,, no response yet,, maybe in a while la kan,, really hope so,,

tapi,, hari ni luka di hati terubat bila bukak je page earning kat MR NUFFNANG and ternampak benda kat bawah ni,,,,


dapat 2 sekali gus tu!!!!!! sekarang muja dah tau,, setiap musibah or peristiwa tu terjadi ada sebabnya,, maybe ALLAH nak bagi yang lebey baik kan??? kih3,, gambar kat atas ni la buktinya yang ALLAH dah bagi yang lebih baik,, mana ada 10 SEN dah at least kan???? kih3,, harap-harap peristiwa cam sloggi tau takkan berulang,, kesian kat blogger kecil-kecilan macam muja ni kan,, sob3,,,

btw,,, tq sangat amat kat MR NUFFNANG,,,, maybe ada problem la kot kat sloggi tu,, just to think positive la,, lagipun,, apa boleh buat kalau 10 sen je rezeki muja daripada sloggi,, no biggy la sloggi,, kih3

korang tak nak ke dapat be macam muja ni???? nak tau macam mana,, CLICK HERE NOW!!! :D

ps-bila la nak dapat 7 be sekali gus macam LULU,, kih3
 

1 comment:

  1. BETUL LA MUJA,8HB PUNYA DATE TU PUN AKAK DPT NUFF 25 SEN JER MACAM DE TAK KENALAH SEMENJAK DUA MENJAK NI..HADOII

    ReplyDelete