dulu WARDINA,,,, sekarang sape pulak??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 19, 2012

dulu WARDINA,,,, sekarang sape pulak???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!!! dengar citer the performance from us that i mentioned before will be re-performed... haiyaaa.... aku tak pe,, siap je skrip yang dah diterima lecturer,,, tugas aku is done,, how about my other friends,,, especially the 2 directors, the actors and the actresses??? aduuuh,, kesian dorang,,,, dah sape suruh wat terbaik sangat amat,, kih3,,, padan muka korang!!! haha,, tapi itu tandanya hasil kerja korang is well appreciated ok,,, tahniah sangat-sangat kat korang!!!! BERBALOI-BALOI usaha korang kan?? :D

ok,, back to the story,, meh aku nak citer,,, few weeks ago rumah wardina kat kena pecah masuk,, damn sangat kat orang yang tak berhati perut,,,!!! sila INSAF takut ko mati sejam je dari sekarang wahai orang jahat!!! fuuh,, lega dah boleh bagi nasihat kat orang jahat,,,, dulu wardina,, sekarang,, 

KITORANG KAT ASRAMA PULAK HAMPIR JADI MANGSA!!!!

yes!!! you have to believe this,,, 2 nights ago,, aku set la jam nak bangun kul 5.30 pagi,, adess,, awal sangat ek??? tak kot bagi seorang bakal guru berdedikasi macam aku ni,,, hehe,, riak di situ,,, then,, tepat jam 5.30 pagi jam handset kuno, buruk aku tu,, aku pun terjaga la kan,, then,, macam malas je nak bangun,, (typical student), then,, aku tido la balik,, but not tido mati dah la kan sebab dah terbangun before that,,, then,,, aku dengan tombol pintu yang kena tekan tu ditekan dengan kuatnya!!! adess,, neves giler doe!!! hasrat nak bangun terbantut,, seram dan takut amat!!! :~3

the next day,, kawan aku citer,, kat bilik kawan kitorang tu,, memang ada orang try tarik tali laptop through that jeriji tingkap,,,, nasib baik room mate dye dengar,, woke up and immediately switched on the light,, dye sempat la jugak nampak kepala that evil man dok try nak kerat jeriji tu,, stupid giler kan,, tak tau ke besi will produce such a noise,, adess,,, stupid!!! giler seram,, aku ingat aku mimpi ke hape,, nasib baik dorang dah report,,, so,, rasa safe sikit,, semalam ada pak guard yang jaga blog kitorang,, fuuuh!!! semalam tido baca ayat kursi bagai,,, seram!!!! satu lagi,, kitorang tido dalam gemerlapan lampu,, fuuhh!!!

harap-harap that stupid sedar la diri,,,, amiin,,,

ps- bile lak nak ada mak guard yang boleh kawal kitorang punye hostel ni?? ok,, dah dapat dah idea cadangan nak bagi kat pengurusan.. harap-harap dapat yang pandang pakai pistol sekali,,, :D
 

5 comments:

  1. alamak takutnya..take care urself dik ..kena amalkan ayat Qursi,insyaallah selamat.

    ReplyDelete
  2. tag awak :)

    http://shiteqkhadeejahh.blogspot.com/2012/01/first-giveaway-by-butik-fiqra.html

    ReplyDelete
  3. bahaya juga tu..apapun kena berhati2 lepas nie

    ReplyDelete
  4. uish...bahayanya kalau gitu.hati2 ye muja

    ReplyDelete