email mengejutkan dari someone special,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 29, 2012

email mengejutkan dari someone special,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

sorry kat korang,, sorry sangat kat penganjur ga ni,, sorry kat sume sebab lambat gitau korang pasal benda ni,, padahal benda ni dah agak lama,, jahat sungguh aku nih,, huh,,,

so,, aku nak gitau korang pasal email yang aku dapat,, dalam few weeks ago,, seriously mengejutkan sangat,, so,, korang yang ada heart attack and adik beradik dye,, sila jangan scroll
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aik,, degil jugak korang ni,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
alang-alang dah sampai sini,, scroll la lagi k,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
taraaaaaaaaaaaa!!!! muja menang ga lagi,, kih3

Salam,

You have won 3rd prize in
LIKE & SHARE My Online Boutique GA 


so,, korang tak payah pedulikan orang yang tak suke korang join ga,, bukan dorang yang dapat hadiah,, yang dapat tu korang,, ignore them je,, buat macam muja,, kih3,, tq sangat kat penganjur,, keputusan penuh di SINI
 

No comments:

Post a Comment