entry yang patut aku tulis berabad lamanya! adess,, jom jenguk dorang ye!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 26, 2012

entry yang patut aku tulis berabad lamanya! adess,, jom jenguk dorang ye!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

sorry sume sebab baru hari ni terpikey nak buat entry ni,, dah lapuk barang kali tapi,, it is never too late to write kan,, kih3,, hari ni muja rasa gedik la pulak nak promoter group kedua segment blogger aktif by BLOG KAK MIA LINA,, sorry group kita sebab lambat promote orang-orang kita,, kih3..

seriously tak sangka gak muja dapat segroup dengan bloggers yang memang muja dah salu komen-komen and connect-connect,, salah satunnya

kakyong[dot]com©
http://www.kakyong.com/

comel kan header BLOG KAK YONG ni,,, banner BLOG KAK YONG pun ada kat ruang iklan muja,, maybe untuk sementara sampai 31 jan ni banner BLOG KAK YONG akan ada kat blog muja,, muja harap muja dah dapat berbakti untuk BLOG KAK YONG dengan letak banner tu,,, hehe,, tu je yang muja mampu setakat ni kan,, kih3,, BLOG KAK YONG memang sangat menarik,, rugi tak jenguk,, banyak ga yang hot korang leh join,, BLOG KAK YONG juga tak bersawang,, hehe,, sentiasa update entry,,, so,, korang kena follow cepat! :D

WaKiWa's
http://mukeseposen.blogspot.com/

sorry sangat kat pemilik BLOG WAKIWA'S ni sebab muja lambat follow blog ni,, adess la,, by the way, header blog ni comel kan??? bersinar-sinar gitu,, macam memberi inspirasi je untuk muja buat header baru,, tapi,, adess,, muja sangat amat la pulak kat header muja yang sekarang ni,,, kih3,, walaupun baru jenguk BLOG WAKIWA'S ni,, muja rasa BLOG WAKIWA'S sangat menarik sebab entry dia ada gambar,, layout BLOG WAKIWA'S pun cam best je,, tengok url blog dia pun dah menarik,, mukeseposen,,, haha,, lawak sikit di situ,, korang terjah jangan tak terjah tau!! :D

Cetusan Rasa
http://cetusanrasa-nba.blogspot.com/

haa,,,, before pape,, tengok header dulu,, cantik kan??? alahai,, seriously muja jeles!! yelah,, muja kan suka pink,, adess,, sape buat header ni,, nak jugak,, hek3,,, ni blog ketiga, BLOG CETUSAN RASA,,, kalau korang rasa header dia cantik korang kena gi terjah BLOG CETUSAN RASA,, insya ALLAH tak menyesal,, yang menarik tentang BLOG CETUSAN RASA ni,, dia banyak guna gambar untuk buat entry,, gambar yang menceritakan segalanya,,, words dia tak guna sangat,, so,, sesuai sangat untuk orang yang malas membaca macam muja,, ahaks!!!

! ♥NIENA SOFEA♥ !
http://nienasofea.blogspot.com/

haa,,,, yang BLOG NIENA SOFEA ni lagi la,, memang muja dah rapat dah ngan BLOG NIENA SOFEA ni,, banner BLOG NIENA SOFEA pun ada kat blog muja,, sekarang ni BLOG NIENA SOFEA tengah adakan ga yang banyak sangat amat hadiah yang ditawarkan,, seriously rugi kalau korang tak join,, kih3,, niena ni pelajar ipg jugak,, macam muja,, maybe kos lain,, adess,, lupa lak nak tanya,, ti insya ALLAH ada jodoh kita jumpa ye niena,, jangan lupa tau,, jom terjah BLOG NIENA SOFEA sebab niena memang tak sombong and peramah,, :D

last sekali,,, mestila blog muja,,, kih3,, so,, muja letak header je,, adess,, malu-malu biawak lak rasa,,

nurmujahidah
http://mujadafewa.blogspot.com/

ps-harap-harap silaturrahim antara blogger sentiasa erat,,, yes!!! go blogger go!! :P
 

6 comments:

  1. terima kasih muja.. wah, buat review & promo blog kawan2 ni.. :)
    gud job.. rajin betul uodate blog skrg ni.. :)

    semoga terus sukses berblog..

    kakyong dah jawab komen muja tu.. refer di kotak komen tu yer...

    ReplyDelete
  2. wahhh.. promote blog ehh... promote la blog deqla gak.. hihi.. gurau aje..

    ReplyDelete
  3. hi muja. moga sihat selalu ye. rajin la dier. ;D

    ReplyDelete
  4. time kaseh muja wat entri ni. da lame da follow blog muja ni.hihi. sudi2 lah melawat lagi yek. moga terus rajin update blog. gud luck! :)

    ReplyDelete
  5. thnxs muja sbb gatherkan group kita kt sini .. sonok .. =)

    Bia Niena teka , Muja opsyen TESL kan ? Kalau betul , sama la kita .. =)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Muja.. Rajin betul promote blog2 Group 2 dari Segmen Kak Mia. Bagus2.. Tentang chatbox tu, betul ke tak boleh function. Rasa macam ok je.. Anyway thanks sebab masukkan blog Kak Nur dalam entri ni.. I really appreciate it!!

    ReplyDelete