habislah aku lepas ni,,, :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 05, 2012

habislah aku lepas ni,,, :'(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
 CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

few days ago la kan,,, ada la satu assembly kat ipgkkb terchenta ni,,,, assembly ni seriously buat hati aku ni tak sedap gile!!!! nak kata terlebey garam,, dah letak cukup-cukup dah,, tapi tetap tak sedap,, nape ye????

sebenarnya,,,, pengarah kitorang bagitau kitorang bahawasanya,,,,,,

KERJAYA SEORANG GURU SUDAH TIDAK PASTI LAGI DI IPG,,,, :(

sedey giler time dengar berita ini,, hal ini disebabkan adanya satu tempat pengajian di Cyberjaya... nama apa entah,,, dijadikan tempat melatih para guru,,, so,, government nak tengok dan bandingkan keefektifan ipg dengan tempat tu,, so,,, peluang kerja sebagai guru pun semakin on demand lah,, aduilaa,, kena study cepat tepat smart dan hard dah lepas ni,, sebab seriously ku sedar diri,,,,

disebabkan risaunya hati yang tak keruan ini takut-takut jadi pemakan buah anggur yang setia,,, doakan muja dapat keje dan menjadi seorang teacher cemerlang gemilang terbilang dengan cepat lepas muja graduate nanti k,,, tq kepada yang sudi doakan kesejahteraan muja sekeluarga,, :D

so,,, sekarang,, muja nak kongsi ngan korang peluang pekerjaan yang disediakan,,,, muja tak nak la buah anggur meningkat kat malaysia ni,, terutama yang seISLAM dengan muja,,,, seriously sume orang ada peluang,, yang paling best sekali,,, korang berpeluang dapat

POST GRADUATE SPONSORSHIP!!! :D

hebatkan??? 
nak tau pekerjaan apa yang ditawarkan? 
macam mana nak apply?? 
no hp sapa nak kena tekan-tekan keypad or touch screen korang tu,,, 

CLICK SINI SEPANTAS KILAT SABUNG MENYABUNG,,,,!!!

so,,, korang tunggu apa lagi,,, tak salah tengok mana tau itu takdir untuk rezeki korang,, tengok tak kena bayar pun,, :P
 

4 comments:

  1. Pape pun jgn cepat putus asa tau...

    ReplyDelete
  2. gudlark ye muja.ada cabaran gak ek nak jadi cikgu ni.skang ni mmg ramai tokey anggur kat luar tu.hmmm..

    ReplyDelete
  3. meh join GA..tag muja..;)

    http://mayandhanis.blogspot.com/2012/01/1st-giveaway-lily-butterfly-by-miss.html

    ReplyDelete