happy chinese new year to all!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 25, 2012

happy chinese new year to all!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

aku cuti ni,, sebab tu la nak ucap,, sebab ada chinese new year la dapat aku cuti 9 hari before continuing the most packed semester for this year, sem 2. ada tak yang nak bagi aku angpau??? ada la,, ada la,,, hek3,,,,

harap for those yang celebrate CNY tahun ni,, dapat eratkan hubungan kekeluargaan korang,, yang jauh tu try2 la balik,, mak bapak rindu korang tau tak??? kalau dorang tak call tu means that dorang are waiting for you to call them,, jangan ingat dorang dah lupa kat korang,,, :D

ps- yang nak bagi angpau sila tulis RM (berapa) kat comments,,, comments pun dah membahagiakan hati,, kih3 :D

ape gambar separuh je ni??? nak tau cepat click!
 

2 comments: