ini salah itu pun salah,, apa yang betul?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 21, 2012

ini salah itu pun salah,, apa yang betul??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

hye korang!!!! apa khabar,,????? sihat???? ok,, SAY ALHAMDULILLAH NOW!!!
gud,,, :D muja sebenarnya diserang ketiadaan idea untuk menulis hari ni,, adess,, kenapa la muja yang dikatakan asyik ada idea pun diserang penyakit berbahaya blogger ni??? adesss,,, fenin fenin,,,, so,,, apa yang muja nak tulis ek??? korang leh bagi idea tak???? hmmm,,, korang baca jela yang tertulis ni k,, apa yang tidak berfaedah tu,, ko wat baca jela,, kih3

time dok ipg muja rasa macam letih giler,, mukmin asyik cakap muja busy,,, mana tak nya,, pagi bangun gi kelas,, petang gi padang,, malam buat keje,, kul 11 tido,, memang tak de la nak bersenang lenang kecuali time rasa macam malas giler,, seriously,,, jarang sangat berlaku ye,, kih3,, bajet di situ,,, don't try at all kat umah k,, kih3,,, nanti dibenci orang,,,, please don't hate me please!!!!!!!!!!!

tapi bila dok kat umah,,, rasa borim pulak,, keje memang tak rasa dah nak buat,,, rumah memang tak rasa nak kemas,,, laptop tak leh nak online manjang,, sebab kena kongsi dengan adik-adik,,, adess,,, bila la laptop muja nak ok,, please la,, banyak keje ipg muja tak leh nak buat and tergendala sebab tak de laptop,, macam nak giler asenya,,, tolongla somebody help me!!!!

di ipg salah,,, di rumah salah,, apa yang betul ni?????
 

2 comments: