jangan bazirkan DSLR, lumix, dan canon anda!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 29, 2012

jangan bazirkan DSLR, lumix, dan canon anda!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D 

untuk entry ni pulak muja tulis lepas godek-godek ads kat MR BLIN,, ads kat MR BLIN ni sikit je,,, kadang-kadang satu je,, so,, kita tak leh lepas ka peluang la kan,, kih3,,, korang kalau rasa nak join,, SILA CLICK HERE sebab earning dia 30 SEN setiap click,,, lagi tinggi daripada MR CHURPIE,,, kecuali time bonus wednesday,, ahaks!!!

so,, hari ni muja nak menyeru korang yang gila lensa gila gambar gila kamera gila-gila untuk menjoinkan diri dalam contest anjuran PETRONAS ni,,,, kenapa korang kena join sebab hadiah dia memang best giler seyh,,, 
  • hasil karya ala-ala masterpiece korang tu bakal dipamerkan kat GALERI PETRONAS,, fuyooh!!!! memang hot stuff la,, ahaks!!! mesti glamour giler weh hasil kekreatifan korang dok bertenggek kat situ,, mesti bukan orang-orang biasa je tengok,,,, ntah PM pun tengok tau,, tak nak ke???
  • next part yang best nya korang korang dan korang semua,, ditekankan SEMUA! berpeluang dapat ang pow besar kemain daripada pihak PETRONAS,, huiyoooo!!!! time ni la weh nak kumpus ongkos nak beli ipad 2 seploh bijik kan?? sape tak mahu??? sila mengaku anda menipu,, ahaks!!!!
  • bab hadiah dah lepas,, bab kenapa kena join? masih ada sebab lain,, korang ni kan mesti ada yang ada kamera canggih kemain,, DSLR serba canggih bagai,,, lumix la,, canon la,, wat pe dok simpan je dalam cupboard coklat kt umah korang tu,, time ni la nak guna dorang untuk benda yang sangat amat berbenefit tinggi ni,, :D

dah dapat dah angin sepoi bahasa masuk dalam jiwa lalu menyeru korang untuk join??? so,, korang nak join kan??? kan kan kan??? korang mesti nak kan,, CLICK HERE NOW,, :D

selamat menjoin,,,, muja doakan orang yang join dapat menang nanti,, kalau dah menang,, share-share la k,, kih3
 

14 comments:

  1. hype dear ! tak ada dslr but nak bagitahu ni awak sangat cantik ok! :)

    ReplyDelete
  2. rajinnya muja tolong orang nie...lap u...:)

    ReplyDelete
  3. pergh...bukan senang nak dapat hadiah cmtu kan.hmmm..tapi diri ini memang tak minat fotografi.hehehe

    Mr Blin tu kirenya lbih kurang cam churp2 n says la ye???

    ReplyDelete
  4. as salam..
    hehe..kurang berminat. bagi sesiapa yang join, semoga berjaya ;)

    p/s; tak jadi ke tutor ya? ada beberapa faktor yang menyebabkan ia tak jadi.
    pada hemat pakcik, sebab script based tempalte muja. pakcik pun lupa mention dalam entri tu untuk template mana kena setting lain.


    kalau muja percaya pada pakcik, copy paste html template atau save template muja, bagi kat pakcik.

    pakcik tolong betulkan.

    hantar kat:

    alfimi.bios@gmail.com

    atau kat fadzli_ndt@yahoo.co.jp

    ReplyDelete
  5. tapi pakcik nak bagitau. sebaik je buang, ada baik buruknya. kalau dah buang, nak revert balik memang boleh. tu pun kalau dah save template sebelum ubah scriptnya

    ReplyDelete
  6. maaf lambat follow blog anda.. saya dah tunai kan janji saya.. salam perkenalan dari mycherita.. :)

    ReplyDelete
  7. hi dear muja...
    dah lama jd ur silent reaser n follow u...

    thanks follow me...=)

    ReplyDelete
  8. muja.. blog tu dh tukar link baru... amik ni..

    http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-trios-birthday.html

    ReplyDelete
  9. Takdak DSLR laaa.. wooo sy x kaya

    ReplyDelete
  10. takde DSLR. selalu pakai camera phone je.
    btw, pandai muja promote churp2 kt blog en. hehe :)

    ReplyDelete
  11. Tima kasih muja fr the info :) gueh bminat ;)

    ReplyDelete
  12. wah, cambest jek ! TQ2, akan berusaha utk join (n_n)

    ReplyDelete
  13. hahahaha..sampai sepuluh bijik nak beli Ipad 2???hahaha

    ReplyDelete
  14. dri link ini
    http://nurfuzie.blogspot.com/2011/08/tutorial-buang-powered-blogger.html
    maksud de 3 tu di html ke?

    ReplyDelete