JOM JADI MACAM NI SUME!!! :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 21, 2012

JOM JADI MACAM NI SUME!!! :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

hye korang!!! hari ni entah kenapa aku rasa nak check home dekat facebook,, kih3,, yes,, dah lama aku tak beraktif dengan facebook,, tak caya??? add facebook muja DI SINI,, dan tengok macam mana tak aktifnye muja dekat facebook bila dah jatuh cinta dengan blog,, kih3,,,,

tapi facebookwalking hari ni memang tak sia-sia bila muja ternampak gambar kat bawah ni,,,


hahaha!!!! gelak besar muja time tengok gambar kat atas ni!!!! yes,,, power rangers merah dok menyapu jalan raya,, kuang3,,,, ni baru hero negara,, confirm bersih negara kita kalau sumer rakyat kita macam si merah ni kan,, adess,,, kita telah jatuh cinta padamu la merah,, jom kahwin!!! err,,, tak nak ek,, bagusla,, aku pun tak hingin,, wekkk

ok,, nak sambung agi ni,, time muja dok berjoging kat kawasan padang ipg tu,, muja tengok ada plastik biskut,,, biskut tu memang sedap dan mahal,, tapi muja dah lupa brand ape,, muja pun kutip la masuk kocek dengan perasaan gundah gulananya,, kenapa????? jalan tu tong sampah ke???? tak reti dah beza tong sampah ngan jalan,,,,???

BUTA SANGAT DAH KE????
 

1 comment: