kisah girl nyanyuk... benci aku! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 05, 2012

kisah girl nyanyuk... benci aku!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye korang yang masih sudi keep updated dengan entry di blog muja yang dah mula berkulat hijau sikit-sikit di background tu,, sdey amat la sekarang bile laptop bermasalah menjadi pemisah antara muja dan dunia blogging,,, sorry entry ini cerita tanpa gambar sebab bateri camera yang gedik nak habis time ada hot news nak dikongsi,, fine,, salah ku sebab tak reti-reti nak cas.

hari ni berlangsunglah gotong-royong perdana di ipgkkb ni,, yang paling muja suka part permulaan@starting la,, best woo,,, sebab ada yang menari-menari tu,, apa benda tu???? ish,, nape tak datang the word ek??? so,, harap-harap korang paham-paham la apa ye,,,, yang gerak situ sini tu,,, yang kalau ada occasions apa-apa kita buat tu,, YA ALLAH!!!! napa tak datang idea ni,, geram!!! lupakan. ok,, dah ingat,,, the word is EROBIK,, adakah salah ejaan itu??? ok,, biarkan saja sebab tk penting.

hari ni muja nak balik rumah,, so,, korang jangan la nak jelez sangat k,, sebab muja ada baaaaaanyak sangat amat barang yang muja perlukan sudah ketinggalan termasuklah towel,, towel tertinggal weh!!! can u imagine life without towel?? how suck life can be?? o mei,, fortunately la time muja dah notice tak de towel tu,, kawan still ada kat pantai timur tu,, sorry mimi for troubling you dear,, and thank you for the nice pink towel,, i like it so much!!! :P

ala,, towel je,, wat rileks lagi,,, tiba la pulak masa nak solat isyak malam tu,, asar dengan maghrib dah solat kat pantai timur,, met nur hannan my bestie in faris petra!!!! tq hannan for accompanying me!!! appreciate it much!!! muah,,,,!!!! yang pasal solat isyak tu,, eh,, mana sejadah??? aik,, bukan aku letak kat sini ke??? omei!!!! aku bawak balik la hari tu,,,, n or course aku dah left in at home,,, urgh!!!! so,,, selimut kubantai jadikan sejadah sementara,, as long as tak kotor right?? :P

then tibe masa untuk jogging pulak,, alamak!!! stoking warna-warni rege rm0.99 tu pun tertinggal jugak!!! arghhh!!!! then,, geramnya,, harap-harap mukmin tak baca entry ni sebab nanti dye mesti cakap macam ni

'kan aku dah pesan,, napa tertinggal jugak????'

aku lak menjawab dengan selamber,
"nak wat camne,,, dah takdir.. :P"

mukmin: apa kata amik law,, tak payah jadi teacher,, suka je menjawab!

aku: garu-garu kepala tak berkutu. done.

6 comments:

  1. hahahaha..kesiannya.muda2 dah nyanyuk.lbih kurang je kita padahal.slalu lupa ltak barang ktne.

    ReplyDelete
  2. hehe nape mude2 dah ade penyakit nyanyuk ni?kena makan kurma bg kuat ingatan hehe..cubalah!

    ReplyDelete
  3. hahaha..biase la tu muja. bile da kalut suma nk tertinggal.bila nk guna baru tringat..

    ReplyDelete
  4. Haha, memg muja kena ambik law lah :D

    ReplyDelete
  5. dh pesan bnyak kali, tp budak ni bajet je. :-P

    ReplyDelete