korang perasan tak ada yang tak kena dengan churp2 sekarang??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 22, 2012

korang perasan tak ada yang tak kena dengan churp2 sekarang???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

korang perasan tak ada yang tak kena dengan MR CHURPIE sekarang??? muja perasan sangat amat la jelasnya,, tak kanla korang tak perasan time korang bukak MR CHURPIE tuuu,, pelik kan??? hari-hari muja bukak MR CHURPIE,, memang muja akan segera notice kalau ada yang tak kena dengan MR CHURPIE,,,

hari tu pasal MR CHURPIE tak de iklan untuk diadvertisekan,,, ingat tak??? lupe la tu,, ala,, time tu yang tak de ads,, zero,, kosong,,, then dye ok sikit tapi tak dapat earning daripada clicking but per deal,, ingat tak?? tolong la korang jangan buat-buat lupa,, jangan buat-buat nyanyuk k,,, ti nyanyuk betul baru tau,, kua3,, gurau je k,, janganla marah sayang-sayangku semuanya,,, kih3

ok,, yang pelik dengan MR CHURPIE sekarang adalah kelembapan MR CHURPIE untuk loading,, SERIOUSLY LAMBAT DAN LEMBAP DAN BENTAP (bentap tu dialek kelate versi kl).. yes,, hari-hari muja try bukak page MR CHURPIE,, tak kurang 5 damn kali baru dapat,,, ni muja notice sejak MR CHURPIE tukar muka baru kat page DIA,,, aisssh,, patutnya makin upgrade,, makin laju la kan,,, uhuk uhuk,,,

bukti MR CHURPIE makin lambat loading,... *sigh

entry ni bukanla untuk memburukkan MR CHURPIE tersayang muja ni,,, maybe laptop muja yang dah bentap or wifi muja ni yang dah slow,, tapi nape sebelum ni ok je kan??? tertanya-tanyi di situ,,, tapi kalau la ditakdirkan MR CHURPIE ada terbaca entry ni,, TOLONGLA,, repair mana yang patut,,,, fix mana yang rosak ke hape,, senang sikit muja nak update iklan kat kotak iklan khas untuk MR CHURPIE tersayang muja ni,,, janganla sampai satu tahap muja curang plak kan,, opps,,!!! memang dah curang pun,, haha!!!

ps- tak sabar nak gi kl 2 weeks after cny

muja: min,, ti aku g kl,,, aku nak jumpa kau
mukmin: takleh,, malu..
muja: dulu kat shah alam,, dye yang bajet tak malu
mukmin: ko la jahat! masa ada peluang tak nak jumpa!
muja: tunduk, tangan kat kepala, garu-garu,, alamak,, ada kutu kah????
 

4 comments:

  1. memang "perasaan" sangatlah muja ..
    ikut hati memng sentap gila dengan churp2 ni ..

    Niena dah klik smeua churp2 muja kat atas tu , jom klik niena punya pulak ya .. =)

    ReplyDelete
  2. Dulu mmg dok guna churp churp ni, tapi lepas byk sgt problem.. wooo malas. slowww

    ReplyDelete
  3. Ehh kite pun perasan .Loading gila . So tak jadik nak check churpie

    ReplyDelete
  4. mmg lembab and sembab..lol terus hilang mood nak update churpie.. tetido penat tunggu loading- hish-

    ReplyDelete