mesej yang memutuskan persahabatan di mata aku. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 25, 2012

mesej yang memutuskan persahabatan di mata aku.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D 

wah,,, pada puku 1.05 pagi baru reti aku nak update blog,, kenapa ye??? giler tak de mud hari ni,, tension,, kenapa tension?? adalah something,, salah aku,, tapi aku rasa macam dah cool sikit,, so,, terpikey plak nak buat entry ni,,

aku nak tanya korang yang sudi menjawab,, harap ada la yang sudi ye.. bagaimana persahabatan korang terputus yer? tambah-tambah kawan korang jauh giler nak mam dari korang,,, ibarat kutub utara ke kutub selatan gitu (refer lagu cari jodoh by wali band)... bagaimana?? itulah persoalannya,,,

bagi aku,,, persahabatan terputus apabila kita dapat mesej ala-ala macam ni,, sume berkaitan hp je k,, bukan face to face atau bercakap,,, mesej je,,,
  • aku dah tak nak mesej ko... setakat ni jela kita...
  • ko tak payah dah la mesej-mesej aku... aku bosan la ngan ko... asyik nak betol je...
  • sorry wat ko susah mesej aku manjang... buat la hidup ko senang dengan tak payah mesej aku dah,,
  • aku dah tak nak contact ko... ko pun tak payah la contact aku,,,
  • aku nak ko delete sume pasal aku yang ada dalam hp ko... aku pun akan buat yang sama
  • kita tak payah cakap dah la lepas ni... ko dengan hidup ko,, aku dengan hidup aku,,,
  • kalau ko rasa aku susahkan ko,,, tak payah dah la mesej aku k,,,
  • ko bazir kedit je mesej aku kan,, so,, lepas ni,, ko tak payah dah mesej aku,,,
ok,, aku nak tanya korang ni,, dengan kata lain,, aku nak tau pendapat korang la kan,,, kalau la ada orang yang mesej ala-ala mesej kat atas ni tanpa cakap,,

AKU DAH TAK NAK KAWAN NGAN KO,,,

adakah orang itu bermaksud 
  • kita masih kawan dengan dye tapi dye tak nak contact selama-lamanya 
atau 
  • dia dah tak nak kawan ngan kita terus??? 
sebabnya ada orang tu cakap,,, kalaupun orang tu cakap nak berenti mesej and calling bagai tu,, tak bermaksud putus kawan,, ape pendapat korang???


 

5 comments:

  1. mungkin die xbermksud nak putus kwn..
    actually, die ada terasa dgn awk tak muja.. that's y die bg msj gitu.. :) heee.. sorry, kalo nadia silap

    ReplyDelete
  2. xsmstinya die nak putus kawan...
    maybe time tu die ada problem or awak de buat die marah kot...

    *fazz penah rasa jugak cm ni :'(

    ReplyDelete