muja mintak maaf kat orang ini, ini, dan ini. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, January 10, 2012

muja mintak maaf kat orang ini, ini, dan ini.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

sorry followers, stalkers, readers, silent readers, sebab tak leh buat entry yang blogger terchinta semua
sorry penganjur ga yang dah bagi muja menang sebab takleh wat lagi entry pasal kemenangan ga
sorry blogwalkers sumer sebab takleh balas blogwalking korang semua
sorry follower(walaupun sikit) muja's bloggers' events blog pun sorry jugak sebab tak leh nak update latest ga
sebab laptop buat hal!!!!!!!

nanti kite jumpa lagi di lain entry,, ,,, but ti dah free muja update k,, seriously rushing sebab time ni pun ada kelas nasib baik lecturer ada keje kejap,, chow!!! nak lari laju2 masuk kelas!!! :D
 

2 comments:

  1. agak lme gak la tunggu muja update.hehehe

    ReplyDelete
  2. muja..jom join GA ini..


    http://mayandhanis.blogspot.com/2012/01/ladies-photographer-giveaway.html

    ReplyDelete