nervous giler seyh!!! fuuh!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, January 17, 2012

nervous giler seyh!!! fuuh!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

huh,, tengok kta posts,, yang berstatus scheduled dah tak de,, alamak,, aku nak tulis apa la untuk blog yang ada sawang sikit2 ni,, hehe,,,, giler nervous weyh hari ni,,,, nervous sampai nak muntah habis sume isi perut,, tapi tak pe,, jap agi nak isi balik,,, neves amat,, tapi,, banding dengn aku,, kawan-kawan aku lagi nervous la,, yelah,, dah dorang yang buat, dorang la tanggung,,, aku pulak,, buat tapi tak nak tanggung! haha,,, sorry la geng,, tak dapat den nak nolong,, korang pandai-pandai la nanti yer,, kih3

who cares???? like i care??? i dont care,,, lalalala

sebenarnya,,,, malam ni adalah 

MALAM DRAMA KITORANG AKAN DIPERSEMBAHKAN!!!

korang tak tau ek,, blogger kesayang atau kebencian korang ni script writer terhandal abad ini??? errkk,, yes,, i wrote the scritpt.. still dont read the script,,, 

fortunately i am not one of the actors and actresses,,, 

I AM A STAGE FRIGHT YOU KNOW!!!!!

please,, for those who read this entry,,, please,, please,, and please,,, pray for our success tonight,,, giler that i am scared to death now!!! harap-harap everything will go smoothly,, as smooth as we hope from the start till the end,,,, jangan la ape-ape yang tak diingini berlaku,, but,, everything is destined by ALLAH,, we are the planners,, but ALLAH will decide everything for us,,, but again,,, DOA is the strength of the muslim,,, we can change things to be right with doa, efforts and lastly tawakkal,,, then,,, kita kena redha je dengan ape yang jadi k,, no sad sad feeling and whatsoever lepas tu,, ok?? (memujuk diri sendiri
)
before i forget, ade sorang blogger ni cakap jelez ngan aku sebab aku salu ada idea nak tulis entry,,,,, what???? adess,,, kalau la dye tau betapa susahnya nak tuliskan idea yang selalu ada,,,, tapi tenggelam time menghadap laptop... seksa tau??? hehe,,, ala,, kan muja dah listkan cara nak dapat ilham,, tak baca lagi la tu,, click HERE and HERE cepat kalau nak tau rahsianya,,, rugi tak tengok tau,, kih3

PS- muja ada menang ga lagi,,, tapi tak nak buat entry lagi before muja bagi details,,, adess,,, fb takleh bukak la sekarang,, :(
 

4 comments:

  1. InsyaALLAH...mudah2an semua berjalan dgn lancar yek...gud luck...

    ReplyDelete
  2. wau .. akak muja .. kih3 .. gud luck ek ..

    ReplyDelete
  3. Ingtkn neves ape td. Huh. :@ haha. Drama dpt pujian

    ReplyDelete