penantian akhirnya berakhir. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, January 05, 2012

penantian akhirnya berakhir.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

wah,, sehari satu entry je??? macam bukan muja je kan??? yelah,, ni MUJA ok,, berentry-entry sehari,, tapi yelah,, biler kesedaran study datang menimpa-nimpa,,, muja sedar,, tahun ni MOCKED EXAM ngan REAL EXAM!!! sape nak jawab???? korang boleh tolong tak,, hek3,,,,

sebenarnya muja memang menanti-nantikan kehadirang seseorang,, teka sapa??? salah,,, yang baju biru tu nak jawab? dipersilakan,, alamak! awak salah,,, sebenarnya muja tunggu,,,,,


alhamdulillah,, followers muja meningkat lagi walaupun slow and steady je,, tak kisah la kan,, asalkan followers follow dengan ikhlas tanpa muja paksa guna M16,,, seriously muja rasa puas hati dan happy sangat kalu followers follow bukan sebab muja dah follow dye,,, hehe,, not that muja menghalang i follow you, you follow me back k,, just to emphasize the difference i feel,, that is all....

akhirnya dah sampai jugak follower ke 666 muja,,,, korang curious tak????? curious ek,,, jeng jeng jeng!!!!

My Photo
ni dye tuannya,, cantik kan??? i loike lah!!! :D

cik athirah rosli nama diye,, ada yang nak ejas tak??? muja tak tau status single ke tak,, so,, korang kena check it out sendiri kat SINI!!! HAPPY MENGGODEK!! :P
 

No comments:

Post a Comment