percentage ni maksudnya ape??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, January 02, 2012

percentage ni maksudnya ape???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
 CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

ok,,, tolong jangan tanya muja CTR BONUS ni kebenda sebab memang muja tak paham pun bile baca ayat yang tertulis kat page MR NUFFNANG tu,, cer korang baca dan korang tolong explain kat muja boleh tak??? hehe,,, tolong ek... please,,, :P

CTR Bonus
To reward blogs for good campaign performance, Nuffnang will now be giving out bonus earnings for blogs that achieve a CTR (Click-through ratio) of 0.2% or higher on new campaigns that run on their blog. This figure is based on average industry standards.

ha,,, kebenda yang dye cakap tu,,, aish,,, kalau tanye satu-satu perkataan boleh lagi muja translate,,, tapi bile dah combine sume,, memang muja tak paham,, terutama kat part 'blogs that achieve ctr of o.2% or higher on new campaigns' memang muja tak paham part tu,,, haish,, tolong ek gitau maksud tersurat dan tersirat di sebalik ayat tersebut kalau korang paham,,,,, sebarkan ilmu walaupun sepotong ayat k :D

yang pastinya,,,, muja tengok ada angka yang muja tak paham kat MR NUFFNANG muja malam ni,, cer tengok kat column CTR tu,, ada percentage kan??? yang kat bawah-bawah tu tak de pun,,, tapi tercatat NA je,, NA tu pun muja tak tau short form untuk apa,,, dan earning muja pun ada naik sikit,, sikit amat je,,, hehe,, tapi,, out of curiosity,, muja wat jugak entry dengan harapan ada yang akan sudi dengan rela hati explain,, :P


lastly,, muja nak say thank you so much jugak la kat MR NUFFNANG sebab dah bagi 2 campaigns tu untuk muja,,, walaupun bukan BE,, muja tetap syukur,, kih3 :D

thats all for this entry,, done :D
 

2 comments:

  1. NA tu not available.hehehe..tp seyes sampai sekarang tak paham pon ngan percentage pe sume tu.kna tanya orang nuffnang la.time ni la nk rapatkan dri ngan nuffnang.mne tau ade can lekat BE kan.hehehe

    ReplyDelete
  2. sy pon xfhm..sape2 yg tau cptla komen..nk tau jgk ni..dan be 2 apa yer..???

    ReplyDelete