perempuan paling banyak kat neraka???? WANITA,, jangan tension. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 06, 2012

perempuan paling banyak kat neraka???? WANITA,, jangan tension.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

entry ni diinspirasikan dari BLOG AIMI SYAHIRAH,,, 
best wooooooo blog model ni,, best,, korang kena gi terjah!!! :D

korang pernah tak dengar about 'PEREMPUAN MAJORITI KAT NERAKA'????
seriously,, muja pelik amat dengar pasal ni,, takut seram kemain,, time tu rasa nak nangis pun ada,, kenapa??? hati limpa ni muja ni memang tertanya-tanya,, 

KENAPA (malays version)??
 WHY?? KIYU (hindustan punye version) 
PORKE (mexico punye version)

sedih weh bile muja tau pasal tu,, tapi hari ni muja boleh tersenyum lebar,, harap-harap lepas ni muja lagi inspired nak beribadah bila dengar penjelasan dari USTAZ KARIM HJ ELIAS ni,,,,, tq ustaz,,, tq sebab sudah menenangkan hati ini,,, sudah membetulkan salah tafsiran saya selama saya hidup ni,,,,

apa yang muja baru tau ni ek??? korang kena check it out sendiri pada minit ke 12 video di bawah,,

PLEASE LA WANITA DENGAR MINIT KE 12!!!!!! 

check coklat pesaing cadbury dan vochelle
 

3 comments:

  1. terkesima jap..ni yg nak beribadah lebih ni =)

    ReplyDelete
  2. Thanks Muja... :) InsyaAllah mana yang baik kita sama-sama kongsikan k..

    ReplyDelete
  3. alahai...kena block lak kt ofis ni.hahaha...

    ReplyDelete