perhubungan jarak jauh antara aku dan dia - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 22, 2012

perhubungan jarak jauh antara aku dan dia

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

wah,, title entry ni tak tau la ada kaitan ke tak dengan content,, tapi bagi muja memang ada,, terpulang pendapat korang masing-masing k,, muja suka buat title romantik ni,,, kih3,, korang jangan la jelez k,,

sebenarnya,, muja dapat pertanyaan daripada BLOGGER ERRAH NAJWA,, 

camana nak sent ticket tu...xfaham lagi la..apa yang nak dihantar????

soalan di atas telah ditanya oleh ERRAH NAJWA,, pergi la jengah blog dye,, dengar citer dye cantik,, tak tau la tu kan,, kih3

ok,, dye tanya macam mana nak send ticket,, pada ERRAH NAJWA,, 
  • bila kita nak send ticket kat MR NUFFNANG,, kita pergi la page MR NUFFNANG,,,
  • then,, tengok kat atas sekali tu,, ada tulis CONTACT US
  • then dia akan tanya persoalan kita tu dimasukkan dalam kategori mana,, so,, kita sebagai blogger,, kita tick je dekat BLOGGER INQUIRIES/SUGGESTIONS,, miscellaneous pun boleh kot,, tapi nampak macam tak serius je cikit,, so,, terpulang kat penanya,,
  • then kita tulis la SUBJECT pertanyaan,, sebab kita ni blogger giler cpm ads yang generate buffered earning yang nama glamournya be,, so,, kita tulis la be ke haper ke,, terpulang
  • then kat kotak MESSAGE tu la kita tulis secara panjang lebarnya pertanyaan kita tu,, bahasa terpulang tapi reply daripada MR NUFFNANG confirm dalam english,, believe me,, kih3,, time ni la google translate mainkan peranan.
  • kat priority tu,, muja nasihatkan salu la pilih HIGH,, so that pertanyaan kita tu tak dibiarkan sepi begitu sahaja,,,
  • then,, jangan lupa masukkan perkataan dalam kotak elak spam tu,,,
  • then clickla SUBMIT TICKET.
DONE,, for the next entry,, insya ALLAH muja akan share ngan korang idea hantar ticket,, biar kite boleh hantar banyak-banyak, then dapat be banyak-banyak dari MR NUFFNANG,, OK??

 

1 comment:

  1. hye muja..tq tau..siap buat entry khas lagi..i will sent the ticket now..tq again

    ReplyDelete