rezeki takleh online. time online jenuh tunggu pun tak dapat! hampeh tol :( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 13, 2012

rezeki takleh online. time online jenuh tunggu pun tak dapat! hampeh tol :(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D 

hye u ols!!!!! happy nyela hari ni boleh online secara puas hati sebab dah balik rumah,, dah boleh online guna laptop yang ada kat rumah ni,,, boleh share iklan MR NUFFIE, MR CHURPIE, MR SAYSIE (sume mr k,,, kih3)

seriously, hidup blogging addict macam muja ni,, hidup macam tak lengkap,, tak sempurna,, tak awesome,, tak marvellous,, tak beautiful,,, bila tak de laptop yang berfungsi,,, muja tercari-cari pembaiki laptop yang sesungguh hati boleh baiki sakit laptop muja tu,, bukan hanya reti cakap 'benda ini rosak, saya baiki benda ini. harga dia ini' hasilnya hampeh,, duit beratus melayang.. tak kesian ke kat blogging addict macam muja ni,, sob3,,,

seriously susah dah usaha keras jugak la muja nak bukak paga MR NUFFIE hari ni,,, tambah-tambah untuk tngok earning,, kemain susah,, nape cam ni MR NUFFIE??? baik gitau,, kalau tak muja cerai 5 saat,,, kih3,,, korang notice tak kalau click earning,, bukan main payah susah nak tengok,, jenuh tekan refresh 20 juta ribu puluh ratus kali just nak tengok kalau ada be melekat,, padahal tak sure pun,,, kalau usaha payah susah tu tak membuahkan hasil,, tak keluar di page seperti yang diharapkan,, memang sangat failed!

TAPI!!!! usaha itu ternyata membuahkan hasil bila muja tengok yang kat bawah ni!!!

hahaha,,, daripada SLOGGI GIRLS NIGHT OUT- TEYCINDY,, seriously muja tak tau kebendanya benda ni,,, alhamdulillah sangat benda ni sudi jugak pilih blog picisan muja ni untuk ditumpangi,, kih3,,, ni be kedua muja,, harap earning untuk be ni dapatla RM6,, eleh,, sikit,, ok la tu banding ngan be sebelum ni RM5.70 je kan???? kih3

muja tak tau la bila be ni start melekat kat blog muja,, harap sampai sebulan ke 2 or ++ kih3,, cis,, ku tamak sekali!!!

PS- nak balik awal-awal pagi esok,, keje ipg banyak tak siap! pfft!!

wait!!! nak tulis dialog terhangat

mukmin: aku ada bb,, so,, pasni ko boleh la nak chatting ngan aku anytime,,, ko kan suka chatting ngan aku..
muja: ko yang beli bb sebab boleh online manjangn kan?? aku suke chat ko ke ko suke chat aku ni,,, haha!!!!

korang: mukmin la suka chatting ngan muja banyak-banyak tapi tak nak ngaku!!! :P
(sila copy ayat korang ni, paste dekat comment if you are supporting my blogging career,, :D)

9 comments:

  1. be 2 apa sis..??ay ada juga ltk iklan nuffnang tp mcmana nak bg dpt 2..??

    ReplyDelete
  2. korang : mukmin la suka chatting ngan muja banyak-banyak tapi tak nak ngaku!!!

    hahaha..congrats.rezeki datang.gudlark.moga leh dapat byk earnings utk BE kli ni

    ReplyDelete
  3. @Errah bergantung pada rezeki la benda ni dik,, :)

    ReplyDelete
  4. @aReLaN insya ALLAH,, kih3 moga alan pun dapat la lepas ni,, :)

    ReplyDelete
  5. @Mukmin (MZ) eleh,, dye msti la caye kat aku daripada ko,, lalala

    ReplyDelete