Tuesday, January 24, 2012

ruang iklan untuk disewa di blog Nurmujahidah.

Edit Posted by with 17 comments

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hari ni muja buka ruang pengiklanan kat blog muja pulak. bukanlah muja bajet blog muja laku yer,, tapi, mana la tau ada rezeki.



kenapa kamu patut beriklan di blog muja?

CLICK SINI UNTUK ANALYSIS BLOG

SEWA BLOG

banner akan diletakkan sama ada di bawah header, di sidebar, ataupun di bawah entry.

tempoh sewaan bermula satu hari bulan sehingga penghujung bulan. minimum adalah sebulan.
di bawah header : 728 x 90 (RM 20)   atau  125 x 125 (RM15)
di sidebar: 125 x 125 (RM10)
di bawah entry: 452 x 68 (RM10)


ADVERTORIAL

akan ditulis mengikut kehendak advertiser. lebih berbaloi daripada banner kerana entry ini akan kekal di blog saya selagi blog ini masih wujud.

boleh masukkan link fb, fanpage, blog, twitter, google+ dan sebagainya.

CARA

pembayaran boleh dilakukan ke dalam akaun bank islam, bsn atau maybank. no akaun akan diberikan melalui email atau fb.

bukti pembayaran boleh dihantar ke email or fb.

contact muja di :
FACEBOOK MUJA ,
email : mujagirl92 [at] gmail.com
whatsapp: 01126947035

17 comments:

  1. muja , Niena nak boleh ? percuma til 31 jan ? menarik .. jp g Niena email .. wanna be da first person .. =)

    ReplyDelete
  2. utk bulan Jan 2012 tu percuma ya.. dah bbrp hari jer kan..

    btw, nak tanya brp daily trafik utk blog muja ni.. ;)

    ReplyDelete
  3. muja,

    boleh tolong tukor kan link banner kakyong tu..

    silap pulak link kan ke segmen.. sbenarnya nak link kan ke blog.. tolong tukor yer.. mekasih.

    ReplyDelete
  4. ada rezeki ada la tu... insyAllah....janji mencuba..tk cuba tk tau...kih kih kih

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. sorry akak,, lambat respond. kalau nak buat banner,, buat kat banner maker,, senang sangat,, kalau malas suh je blogger yang suke buat benda ni buat,, bayar rm2 dah dapat banner cantik,,, nanti dye bagi la kodnye,,, hehe,,, jom,, menyewa di blog muja k,, :D

    ReplyDelete
  7. emm skrg dah tak percuma dah. tapi jum komen blog saya

    http://cikeyqa01.blogspot.com/2012/11/letak-license-creative-di-blog.html

    ReplyDelete
  8. ruangan iklan...MV belum lagi layak kot...hehehe..semoga ramai yg sewa

    ReplyDelete
  9. moga makin murah rezeki muja pasni.hehehe..24 jan tu my birthday. :p

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. pasang iklan di blog bagus buat naikin trafik dan dapat memberikan backlink hehee

    ReplyDelete
  12. Salam muja...sy nk, whattsp sy ye... 0133535206.awak tkde whatsp? Sy duk cri2..

    ReplyDelete