saturday is my cheating day,,, lets cheat everybody!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 14, 2012

saturday is my cheating day,,, lets cheat everybody!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 


hye everyone,,!!!! ok,, for your information,, this time i borrow diah's laptop to update my blog,, why? because i am an addict,, addicted to wat? blogging,,, cis!!! tak penting langsum,,,

what day is today students???? today is saturday teacher,,, eh,, camni la kot ti aku mengajar nanti,, ahaks! ok,, today is my cheating day?? laa,, cheating kat dosa muja,, adess,,, terkena aku,, sebenarnya cheating yang ni tak berdosa tau,, sebab cheating yang ni digunakan oleh people who are on diet like me ni ha,,,

aik,, perlu ke menipu semata-mata nak diet??? ades,, don't get it do you,, kih3,, cheating day ni adalah hari di mana sume peraturan diet selama seminggu tu kita lupakan untuk hari ni,,, dalam sehari ni,, amikla masa sejam or suke hati anda untuk makan apa-apa yang kita suka, banyak-banyak mana yang kita mahu,,, faham students sume,, gooo00d!! :D

kenapa muja pilih saturday??? hehehe,, sebab hari sabtu la ada pasar minggu,, kat umah muja pun ada,, kat kawasan pengkalan chepa ni pun ada,, time ni la nak hentam sajalah!!! haha.. jangan ingat cheating day ni tak penting tau,, sebab cheating day ni boleh hilangkan stress kita bila terpaksa mengawal pemakanan selama seminggu,,

psst.. kalau korang nak tau,, 
THE SEXY LADY BIPASHA BASU pun amalkan cheating day ni jugak tau!

3 comments:

  1. eh2.sme la.sye nye hari menipu jatuh hari selasa sbb pasar malam gk.hehehe

    ReplyDelete