srup kentut! yucks!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 14, 2012

srup kentut! yucks!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

giler la adik-adik laki aku ni,,, masya ALLAH,,, teruk bebenor perangainya.. asyik nak kentut je,, umi cakap kentut 2 orang bau macam longkang,, huh,, teruk bebenor,, dan dan je time kitorang dok syok tengok tivi la desire untuk kentut dorang tu melanda,, huh,, teruk!!!

abah la orang paling tak suka orang kentut merata ni,, haha,, cepat je abah melenting,, so,, tak boleh la jugak nak generalize bahawa LAKI SUKA KENTUT SESUKA LIMPA DORANG!! tapi,, stil acceptable gak kan?  tambah-tambah kalau kentut dalam kereta, time hujan yang wajib pasang air cond,, nauzubillah,,, boleh pengsan aku nih!!!

korang tau tak maksud 'SRUP' kat title entry ni tu??? srup tu informal word for sedut. korang tau tak budak bertuah 2 orang tu dok sedut apa???? dok pakat SEDUT KENTUT!!! omei!!! laki ni memang teruk kan,, eeee,, dah la bau tu boleh buat manusia sawan kucing,, boleh pulak dorang buat camtu?? dorang tu sape? yes,, my brothers. sorry to admit this. dorang kentut je, dorang sua kan idung yang sorang lagi,, yuckks!!!

mukmin!!! ko jangan nak wat perangai kentut merata!!! aku report balai raya!!!
 

4 comments:

  1. Aq bukn mcm ko la.. Kentot main lepas je... Hahahaha...

    ReplyDelete
  2. hahaha..dgn fmly ja kot depa wt prangai cm2...sedut kentut tue yg xthn tue..lawak2x hehe

    ReplyDelete