sukanya kalau dapat tengok 2 angka,,, korang tak nak ke??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, January 28, 2012

sukanya kalau dapat tengok 2 angka,,, korang tak nak ke???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang yang diserang amnesia,, eh bukan... bukan,,, insomnia,, korang tak perlu ditanya khabar la kan sebab bila dah jadi kelawar memang tak baik la tu,, gi tido cepat!!! eh eh,, wait!!! habiskan baca entry ni baru pegi,, kih3,,

sebenarnya hari ni muja nak kongsi kat korang hasil daripada pink blog kat group bloggers,, muja ni dalam 10 minit lepas lepas ping blog muja dalam berpuluh-ratus group blogger yang muja join kat fb,, korang yang tak join group bloggers yang beriban kat fb tu,, CLICK HERE sepantas cheetah dan join dorang secepat yang boleh,, rugi wooooooooo tak join,, memang terbukti dapat ramaikan follower, dapat tingkatkan traffic blog,, ish,, tak caya ek,,, cer tengok bukti kat bawah ni,,,


sebenarnya tak de la power sangat traffik blog muja,, so,, dapat 10 orang tengok dalam satu masa dah kira nikmat yang cukup-cukup besar dah bagi muja ni ha,, hek3,,, so,, apa korang tunggu lagi,, benda dah jelas depan mata,, kalau korang suka dapat pengunjung ke blog korang,, silakan join dan ping la blog korang sesuka hati tanpa ada orang nak marah,, hek3
 

5 comments:

  1. @Nelly The Strange best je tngok online user lepas ping kan? hehe

    ReplyDelete
  2. Sangat membantu ping entry kt fb group dan tambah lagi kat community google plus..

    ReplyDelete