sume orang suka buah ni ke???? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 22, 2012

sume orang suka buah ni ke????

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

menyesal gile muja hari ni,, korang nak tau kenapa??? yes,, muja menyesal sangat lambat buat entry ni,, seriously,, muja just letak kat kotak ads tu je tanpa buat entry,, rugi!!!! bile dah tengok sendiri video ni baru la rasa nak buat entry ni,,,, nasib baik muja jalan-jalan dari satu status ke satu status kat FACEBOOK MUJA tadi,, kih3,,,,

seriously best sangat video ni,, muja biasanya memilih gak nak wat entry pasal iklan kat MR CHURPIE or MRS SAYSIE yang dengar citer nak kawin,, ahaks! penipuan semata di situ,, yes,, kalau ads yang muja tengok,, telaah ala-ala buku bio,, dan tiba-tiba otak cakap,, 


haaa,, time tu la baru muja rasa macam ni,,

 AIHHH,,, AKU KENA BUAT ENTRY PASAL BENDA NI,,, AND KONGSI DENGAN READERS AKU,,, SEKARANG!!!

terbuktilah kan semua rakyat malaysia pun suka buat tuut ni,,, yang kulit hitam, kulit putih, kulit sawo matang, kulit coklat, rambut lurus. rambut afro, tocang dua, kerinting tebal, halus,, sumenye la,, suka buah ni,, adess,, pergi amik sumenye yer,, free jer,, kih3

Oranges make Malaysians smile profile image

ps- tak menahan pulak tengok orang tengah dok TUUUUUUUT then dye dapat buah TUUUUT,, kih3,, apakah tut tut itu,, SILA CLICK HERE and know it yourself,, tak rugi der,,,,
 

2 comments: