terima kasih awak sebab memilih saya. alhamdulillah. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 04, 2012

terima kasih awak sebab memilih saya. alhamdulillah.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.


hye korang,,,,!!! teka muja dok kat mana???? hahaa,,,, dengan gelak ketawa suka rianya muja nak umumkan muja update blog di PERPUSTAKAAN TOK KENAL @ pustaka ipgkkb ni ha,,, haha!!

seriously tak menyesal online hari ni, dekat sini, ada ekon, sejuk, walaupun bukan dengan laptop sendiri yang susah hidup segan mati tak mau.. kih3 tapi tetap gak happy dengan line wifi yang laju,, muja check dashboard,, godek3 and terbaca ayat ini...

INILAH MASANYA LULU CALDINA REVIEW BLOG KORANG

wah,,, rasa tak sabar membara dalam hati ni sebab nak jenguk dan terjah blog kengkawan blogger yang jadi pilihan blogger awesome LULU CALDINA,, kih3,,,, walaupun harapan nak masuk senarai tu tipis,, namun dengan semangat berkobar dan membara muja terjah jugak entry tersebut,,,,

first chosen blog, BLOG CIK SIBUK, sapela yang mengaku dye cik sibuk tu ye,, tahniah,,,  :D

scroll lagi nampak pulak BLOG SEJUTA RASA MAK USU,, wah nama blog dye,, awesome gitu,,, :D

harapan makin tipis namun muja gagahkan jugak jari ni,, scroll lagi ke bawah dan ke bawah,,, nampak pulak

BLOG CANTIKNYA DIA,,, memang cantiklah,, huhu,, :D

BLOG FUKKENLOL,, wah,, entry dye time join segmen lulu ni memang best,, so korang kena terjah,, :D

uwaaa!!!! mana blog muja???? muja scroll lagi nampak background muja!!!! alhamdulillah,, tq sangat kat lulu sebab sudi jugak pilih blog muja untuk letak sebagai sticky post selama 24 jam,,, nak tengok bukti??


alhamdulillah sangat muja tak terlepas entry ni walaupun muja takleh online lama macam 2 bulan kat rumah yang lepas,, kih3
 

2 comments:

  1. congrats muja!!!!sukalah tu ade org review.heheh

    ReplyDelete
  2. muja di tag :D
    http://lynnamalina-overtherainbow.blogspot.com/2012/01/contest-blog-paling-cun.html

    ReplyDelete