tiap kali aku semayang aku rasa malu! huh,, ntah pape la aku nih!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, January 16, 2012

tiap kali aku semayang aku rasa malu! huh,, ntah pape la aku nih!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, untuk entry ni muja nak luahkan pulak perasaan bersalah muja kat MY DEAREST,, sorry sangat sebab time muja face to face dengan MY DEAREST mesti muja dok pikeykan benda lain,, pakaian tak basuk lagi la,,, jemuran tak angkat hari nak hujan la,, baju nak gi kelas esok tak gosok lagi la,, haisy,, kebendanya la muja ni,, sorry sangat MY DEAREST,, sorry sangat,, my bad,, i know,,,

sorry sangat kat MY DEAREST sebab salu memalukan diri sendiri di berhadapan,, eee!!! kenapa la hati dan fikiran ni degil sangat???? salu je nak merayau tak tentu hala kalau kat depan MY DEAREST,,, ee,, nak kena nih! salu je pkey kan orang lain time bertentangan ngan DIA,, ish,, mata ni kalau kira dok tunduk bawah dah,, aish,, tu pun still lagi pkey pasal orang lain,, haish,, banyak sangat amat setan mengganggu ketenteraman,,

ya ALLAH ya TUHANKU, MY DEAREST,,, 
kurniakanlah aku kekhusyukan dalam masa aku berhadapan denganmu,, 
putuskanlah hubunganku dengan dunia dalam masa aku berhadapan denganmu,,
kosongkanlah fikiranku tentang dunia dalam masa aku berhadapan denganmu,,
penuhkanlah ingatanku kepadaMU dalam masa aku berhadapan denganmu,,

bantuku YA ALLAH YA TUHANKU MY DEAREST,,,
untuk khusyuk dalam ibadahku untukMU,,, :'(
 

6 comments:

  1. waalaikumsalam muja... humm muja.. kite alami bnde yg sama.. sofia amin kn doa muja supaya sofia pon mendapat bnde yg sama.. tp tiap kali solat dan doa.. mesti teringat dosa yg lalu.. :'(

    ReplyDelete
  2. waa,,, bagus seyh doa2 tuh.. :D

    ReplyDelete
  3. memang susah kan nak khusyu.mesti terlintas benda laen dalam kepala otak ni.hmmm..ayuh berusaha mencapai khusyu' dalam solat.

    ReplyDelete
  4. tahniah!http://pabilajejarikumulaberbicara.blogspot.com/2012/01/senarai-pemenang-end-year-mega-giveaway.html

    ReplyDelete