tips blogging hampeh yang korang tak perlu tau!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, January 16, 2012

tips blogging hampeh yang korang tak perlu tau!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

hye korang!!! hari ni muja nak bagi tips blogging yang seriously muja tak pernah jumpa kat blog orang lain,, yes,, that is the truth,, kalau korang really deadly curious to know,,  korang kena baca sampai habis n then you will know,, it is very effective seriously,, kalau korang apply tip ni,, insya ALLAH,,, update yang terpapar kat dashboards followers korang takkan dipandang sepi dan discroll,, tetapi akan di right clickkan dan ditekan open link in a new tab,, kalau korang tak caya,, korang tengok la pageview entry yang ni nanti,, confirm power,,, hahaha (sila jangan percaya,,, ayat penarik semata-mata)

ok,,, apakah sebenarnya tips blogging yang muja hendak berikan kat akak, akak, abang, abang sume???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KARANGLAH FIRST PARAGRAPH ENTRY KORANG DENGAN SE'MYSTERIOUS' YANG BOLEH!!!!!

hehehe,,, first paragraph muja tadi mysterious kan??? kenapa korang baca entry ni?? sebab mystery will attract your readers to read your entry insya ALLAH,, itupun kalau followers korang manusia yang normal macam muja nilah,,,, yes,, curiosity kills the cat,, human are born to love mystery,, mysterious things will surely attract people to find the answer,,

ps-kalau tak menjadi,, sila jangan bakar blog muja!!! hahaha

3 comments:

  1. hahahaha...jangan biarkan hidup anda diselubungi misteri

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. ingatkan menda tadi :D

    ReplyDelete