tolong la repair send button muja ni,, :'( - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, January 01, 2012

tolong la repair send button muja ni,, :'(

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,,, lemah semangat sikit muja tulis entry ni,, muja pernah bagitau kan kat korang yang send button muja tengah buat problem yang tak pasal-pasal dengan muja,, ish,, geramnya muja,,,

seriously,, muja suka share entries muja kat group bloggers,, so,, compared to share button send button la lagi senang sebab boleh hantar sekali gus je,, lama kot muja try cari,, godek google,, edit html bagai,, lastly menjadi jugak walaupun kedudukan dia yang kat atas tu muja tak suka sangat,, muja kalau boleh nak yang macam orang lain punye,, yang kat bawah,, sekali dengan like button,,, tapi muja kire terima jela dye dok kat bawah post title,,

tapi few days ago,,,, dye kua macam ni


geram weh,, dah muja letak banyak-banyak giler group bloggers tu,,, tetiba sesedap hati dye keluar macam ni,,, geram giler,,, 
TOLONG LAH KALAU ADA YANG TAU MACAM MANA NAK FIX BENDA NI... :'(

T_______________________________T

1 comment:

  1. wan pun tak pasti nie..mungkiin ada amsalh ngn FB tu kot//ananti ok lah kot..

    ReplyDelete