WIN BIG LIKE ME!!! lagi muja menang,, adess,, jangan jelez sekali lagi,, kih3 - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, January 13, 2012

WIN BIG LIKE ME!!! lagi muja menang,, adess,, jangan jelez sekali lagi,, kih3

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D 

baca jangan tak baca,, click gambar jangan tak click,, muja excited sangat ni,, muja menang ga KAK INA!!! wah,, dapat RM10 pun ok,,, korang hado ke?? kih3,, alhamdulillah,, tq KAK INA sebab sudi pilih ENTRI MUJA YANG INIsebagai salah satu senarai blog terpilih,, terharu sangat amat,, entry tu biasa-biasa aja kot,, hehe,,,

sorry sebab lambat tau pasal kemenangan ni,, and lambat respond sebab muja kat ipg tu takleh online sangat sebab laptop muja rosak,, sorry amat sangat sungguh sekali sangat,, :(

Haslina Harun


perbualan pertama muja ngan KAK INA,, seriously tak tau pun KAK INA time tu nak gitau yang muja adalah salah seorang pemenang,, hek3

Tempat Ke 6 mujadafewa.blogspot.com akan menerima RM 10.00

Tertunailah Hasrat Di Hati
click gambar ni,, confirm tak rugi!! :D

see url blog sape yang paling atas tu??? kih3

ps- tak tau dah ga ke berapa yang muja menang,, kih3,,,, alhamdulillah,, rezeki itu datang dari ALLAH,, rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari,, so,, join la events banyak-banyak and show your support to malaysia bloggers,, and WIN BIG LIKE ME!!! :D

17 comments:

  1. memang bertuah la muja ni.berkat kerajinan join sme kn.hehehe..all the best.selama ni join je,pe kte pasni muja lak buat segmen ke GA ke. :p

    ReplyDelete
  2. tahniah kak Muja ! Berkat hari jummat dpt wang :)

    nak skit boleh tak ? heheh
    peace :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak Muja ! Berkat hari jummat dpt wang :)

    nak skit boleh tak ? heheh
    peace :)

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya.. tahniah muja.. :-)

    ReplyDelete
  5. mcmn nk mnang bnda2 mcm ni muja?

    ReplyDelete
  6. tahniah muja..
    jom lah join kontes ni pulak..
    www.puteriminho.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. @aReLaN adess,, mcam takut je nak buat,, tibe masa nanti buat la kot,, ujung tahun ni ke,, haha

    ReplyDelete
  8. @Nurrul nak boleh,, kena join sume,, insya ALLAH lekat rezeki :D

    ReplyDelete
  9. @Al - Amin join blog ini http://eventsbybloggers.blogspot.com/ then,, keep updated,, then join la,, hehe

    ReplyDelete