yang tak suke blog events :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, January 25, 2012

yang tak suke blog events :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. CLICK TO WIN WEEKLY PRIZES :D

ok,, hari ni muja rasa panas hati sikit k,, sorry k,, maybe double personality muja akan terserlah dalam entry ni,, muja baca pasal ada sorang blogger yang post pasal benda yang menyakitkan hati dari BLOG EYRIQAZZ,,, tq cikgu sebab buat entry pasal ni,, boleh gak muja tau orang yang benci blog events ni,, tq sangat,,

ok,, nape aku sakit hati sangat,, yes!!! panas hati giler nih!!! seriously ada gak blogger yang boleh buat entry macam tu,, adakah dia saja tidak mahu menjalin hubungan baik dengan bloggers lain dengan menyakitkan hati kita-kita ni,, ataupun saja wat entry hot gitu sebab nak naikkan traffic blog dye,, hanya dia yang tau,, seriously,, kalau dia tak suka,, TAK PERLU FOLLOW,,, suka hati la bloggers lain nak buat blog apa-apa pun,, nape yang dia nak kisah sangat???

korang tau kan muja suka join macam-macam events dari bloggers yang jadi penganjur,,, dulu muja guna blog peribadi muja,, iaitu blog ini,, then,, muja rasa macam ada something wrong je,, seriously muja suka sangat baca entry-entry yang lepas yang muja tulis di blog ni sebab ini blog is my diary,, tapi,, diary yang tak berapa nak private,, tapi bila ada entry yang ada events ni muja rasa tak selesa la kan,, so,,

 muja pun create la BLOGGERS' EVENTS BLOG << yang suka join macam-macam events boleh la follow,, tapi yang benci join SILA JANGAN FOLLOW,, tq,,,

napa muja join events by bloggers,, korang boleh baca di SINI,, muja malas nak repeat,,, seriously terasa ati

ps-kalau tak suka, sila jangan peduli, susah ke???
 

No comments:

Post a Comment