ada sebabnya aku begini - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, February 07, 2012

ada sebabnya aku begini

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

banyak nye la... tak terlayan rasanya,, tapi tetap rasa nak layan,, akhirnya terlayan jugak,, lastly tergerak-gerak la jugak jari ni buat entry ni,, adess laa,,,, padahal entry copy paste dari entry dulu je,, cume di upgrade guna gambar pak cik google,, google ni lelaki ek?? ahaks!!!

sebenarnya nak citer tentang,, banyaknyela segment mintak sebab kita blogging,, kita blogging sebab kita suka blogging,, tu je sebenarnya,, tapi bila pikey banyak dan panjang sikit,, ni la hasilnya,, hehe :D

sebab muja berblogging,, hehe,,

  • kawan muja la punya pasal la ,,, dorang ada blog,, muja pun mesti laa nak ada blog jugak.. mana boleh jadi ketinggalan zaman di zaman macam zaman sekarang ni,,, muja kena salu,,,
!!!!
  • muja suka menulis sangat amat sungguh sekali. muja kan teacher wanna be,, kalau tak menulis apa lagi yang muja nak buat,,,
  • muja suka bila muja tak suka berahsia,, seriously muja ni hampir tak de rahsia,, kalau rahsia pun, at least ada sorang yang tau pasal rahsia muja tu,, kih3 hehe.. tak de la pelik sangat.. :P
  • penghubung muja dengan mukmin yang jauh di sana,,, ni la medium mukmin nak tau hidup muja yang lame ni,, di rumah di ipg,, then balik ke rumah,, sangat lame,,,
  • nak kumpul kawan ramai-ramai kemain dari seluruh malaysia,, kalau boleh dunia.. best woo ada ramai kawan,, senang mintak tolong,, dapat bercerita,, minta pandangan,, mintak belanja,, opss!!!! :P
 
  • muja suka kalau dapat hadiah dari bloggers,, muja kan suka join ga bagai,, dah banyak dapat hadiah,, rasa addicted plak,, kih3

takat ni jela dulu,, kat bebel panjang pun tak de yang nak baca,, hek3

 

1 comment:

  1. lain orang,lain sebab dia kan.heheheh...saya suka blogging sebab asalnya suka menulis je tapi lama2 leh buat ramai kawan pe sume,bertambah semangat nak blogging kan.majulah blogger utk negara.

    ReplyDelete