after all i still love you honey... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, February 03, 2012

after all i still love you honey...

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!!! muja update blog lagi,,, muja harap korang tak bosan,,, ada yang bosan ek?? err,, kalau bosan,, i cant do anything other than saying i am so sorry,, :(

hari ni muja nak share ngan korang lagu best yang sempoi giler,, korang mesti ada yang pernah dengar kot,, lagu ni muja tau daripada mirah classmate muja,, lagu ni sesuai untuk those yang sudah bosan dengan bf dorang,, tak termasuk muja yang single mingle available ni k,, ahaks!! so,, enjoy!!!

ceritaku by blueberry band


amacam best tak?? kalau korang ada bf yang bercirikan seperti di bawah:
  1. cepat cemburu sepantas kilat
  2. nak tahu setiap step korang melangkah
  3. tak leh tengok langsung korang cakap ngan laki lain
silalah dedikasikan lagu ni kat dorang,, then,,, say this
"after all, i still love honey.."

dengan harapan dia paham dan berubah,, do try it k :D

 

4 comments:

  1. dalam kes saya,my girl ada la sket2 ciri yang disebutkan tu.hehehe

    ReplyDelete
  2. tunang CM tiada 3 item di atas..haaha

    ReplyDelete
  3. tehehe.. en hubby tiada ciri2 tersebut.. dear muja,kalau nak carik boyfie biar yg cool..jgn yg cepat cemburu,susah hidup kita dik ..keep in touch bebeh!

    ReplyDelete
  4. saya x ada bf. haha. gf pun x ada. dimana ciri2 saya. ?

    ReplyDelete