bangganya bila si dia menjengah ke teratakku - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, February 10, 2012

bangganya bila si dia menjengah ke teratakku

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, untuk entry ni,, muja nak gitau korang betapa happy bila seorang yang jadi idola@inspirasi datang menjengah blog muja ni,,, korang nak tau kan sape???

PEMILIK BLOG HARAPAN MARYA HANYA IMPIAN,,,

Harapan MARYA Hanya Impian

Marya Hana said...




hai muja.

i jarang masok contest mcm ni. sbb x pakar kot.

btw, muka nampak lembot selembot maya karin dlm ombak rindu, tp muja punya header waaaa ganas ek? hehe.


bangganye la bila marya yang gorgeous cakap muja selembut maya karin,, adess,, haha,, perli ek,,,, jujur je,, setiap kali marya update entry,, memang muja baca sepatah-sepatah tau,, banyak kali gak la comment blog marya ni,, hehe,, dah orang suka kan,, biala,, alalala,, kenapa muja suka blog marya

  • salu update entry yang best and ringan yang tak menyerabutkan kepala... pasal suka sentuh rambut pun bagitau jugak,,, hehe,, best!! :D
  • header salu bertukar,, dari header pari-pari, ke header dengan si buah hati, now header sebagai bride to be plak,, amboi3x!! :P
  • muja suka cara dressing marya,, dah la cantik,, amik kos yang ada filem-filem gitu,, siap dapat a razak mohaideen rasanya kalau tak silap sebagai lecturer,, kelas nok,, :P
sis,, really wish to see you face to face,, insya ALLAH kalau ada jodoh kan,, hehe,,, moga sis succeed selalu dan keep active in blogging because you have a die hard fan from kelantan,, hehe

 

4 comments:

  1. thanks muja, kalau ada jodoh bolehlah jumpa di hari "persandinganku". wah gituuu :)

    ReplyDelete
  2. eee .. same lah kite , cik Qaseh pun suka sama kak Marya ni .. dia sgt cantikkkk okeyh ... <3 hihihi

    ReplyDelete
  3. Maafku menyibuk disini ye muja. cume marya hana bersanding dimane? apa hidangannya? tarikh?.. MKN FREE. kn?

    ReplyDelete