biarkanlah saja... - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, February 08, 2012

biarkanlah saja...

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

sedey giler aku hari ni,, sorry buat orang itu,, ko call aku tak jawab,, ko mesej pun aku tak reply,, because you hurt me deeply this time,,,, isolate me without me knowing the reason,, how come??? why??? kenapa salu jadi macam ni kat kita ha??? aku pun tak paham,, berikan aku masa untuk cari sebab dan berfikir masa depan relationship yang tak bernama ini

seriously,,, keyakinan diri yang semakin rendah menjerat diri,, 
rasa hati ni dirobek-robek dah tak boleh nak dicantum kembali walaupun dijahit guna tali tasi,,
 kenapa?? tak perlu ditanya sebenarnya,,, 
kerana jawapannya sudah nyata bahawa aku sendiri pun tidak tahu,, 
kenapa?? degilnya hati yang tetap tak pasti apakah kelemahan diri ini,,

adakah aku terlalu schematic diagram???
adakah aku sestraight pembaris???
adakah aku selantang loudspeaker???
adakah aku sesunyi hening pagi???
adakah aku hanyalah aku yang begini??? tepat sekali,,,

hari ni bangun tanpa bunyi
yang salu membuka pintu hati
yang salu mencoret senyum menconteng pipi
hari ni bangun tanpa inspirasi
hanya menanti jawapan yang tak pasti
harap mendapat petunjuk ILAHI

written by THE LADY WARRIOR yang sudah patah hati.
 

6 comments:

  1. alorr siannya adik akak..jangan begitu dear,jadikan Allah hanya inspirasi kita okey..nanti hati u okey balik..

    ReplyDelete
  2. ala muja.jangan la gini.tak elok tau.kuatkan semangat dan yakin pada diri k.hmmmm

    ReplyDelete
  3. Muja ckp dgn aq sape yg buat ko mcm tu, biar aq karate dye..... hahaha....

    ReplyDelete
  4. @aReLaN insya ALLAH arelan,, biasa tu kejap je,, dah ok balik pun,, hehe

    ReplyDelete