busy2 pun dapat,, ni yang i love you sangat ni,, :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, February 16, 2012

busy2 pun dapat,, ni yang i love you sangat ni,, :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

dalam kesedihan melampau yang melanda diriku dengan konflik yang tak henti dalam hidup aku ni,, aku pun bukak la page MR NUFFNANG,, alhamdulillah,,,, cpm ads kepunyaan RHB IBK Android & Ducati Launch yang dah bertukar status menjadi metered earning diganti dengan Nokia NwNp....

disebabkan rasa malas yang amat melanda,,, aku malas la nak print screen,,, tq once again kat MR NUFFNANG sebab dah tak kedekut dengan aku sekarang,,, tq sangat amat,, i really appreciate it,, opss,, by the way tq jugak kat NOKIA NWNP sebab sudi pilih blog aku untuk letak ads tu,, be ni be aku yang ke 5 dalam tempoh aku guna khidmat MR NUFFNANG,,, ish,,, aku ni slow betul kan???

biala,, rezeki masing-masing kan,,, chow!!

1 comment:

  1. wahh...

    best lahh
    saya nyer baru dapat 2campaign

    ntah bile ler boleh merasa BE & ME..
    camne eh muja.any idea?

    ReplyDelete