dah la banyak komen,, tanya pun banyak jugak,,, wekkk!!!! - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, February 06, 2012

dah la banyak komen,, tanya pun banyak jugak,,, wekkk!!!!

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

entry khas lagi untuk BLOGGER ARELAN,, yang jadi pengkritik tegar kat blog muja,, muja pernah gak wat ENTRY UNTUK ARELAN (1).. yang ni kira entry untuk BLOGGER ARELAN (2) la kan,, sorry sangat sebab lambat buat entry yang pasal taging ni,, kih3,, muja memang sangat pemalas,, kih3,, so,, lets check it out!!! :D
  1. Berapa umur? umur muja BARU 20,, diulang BARU 20 on 16 february 2012,, dont f9orget to wish me ok,, hehe
  2. Makanan dan minuman kegemaran? muja mesti la suka makan nasi.. but tak suka sayur... suka minum air masak je kalau dok kat ipg ni,,, kalau kat kedai order la air manis jugak,, kengkadang je,,,
  3. Pendapat tentang blog ini. mestila muja suka blog ni,, interesting la arelan punye life,, kih3,, jiwang pun ada gak,, salu tulis the phrase 'si dia' tol kan??? ahaks!
  4. Pendapat tentang empunya blog ini lak camne. empunya blog best yang buat blog jadi best,, tak gitu??? :D
  5. Favorite hangout place with friends? muja tak kua,,, lagipun dok kat ipg kat asrama,, so,, tempat hangout yang kira best giler dah adalah cafe and bilik mirah,, kih3
  6. Apa korang nak bagi untuk bday aku hari ni? Hahahah muja dah click ads arelan,, ok la tu kan? :)
  7. Korang tau tak sebenarnya hari ni bday aku? Yang keberapa? dah tau lepas tengok entry,, yang ke berapa? err,, ti muja check balik lah,, haha,,,
  8. Drama Korea, Jepun, Melayu atau Indon? korea la,, melayu sadis sangat,, indon unbelievable sangat amat,, :P
  9. Kerjaya dulu baru pikir pasal kahwin atau tak kisah? tak kisah,, jodoh datang,, kawin je terus,, ape susah,,, 
  10. Bila nak kahwin? muja nak kawin bila dah ada yang suka muja and nak kawin ngan muja la,, haha,, masalahnya tak de,, kalau ada,, dah lama dah,, hahaha
  11. Kenapa blogging? sebab kawan ada blog,, muja pun kena ada blog jugak,, lalala

akhirnya muja jawab jugak ,, haha,,!!! :D
 

5 comments:

  1. bertuah arelan dpt entri khas dr muja. :))

    oh, muja ni kira bakal cikgu la ye.

    ReplyDelete
  2. lahir bulan februari ye... samalah dgn saya... sy 19 februari... hehehe

    ReplyDelete
  3. @NIZAM nak jugak ek? so,, jadi pengomen tegar blog muja cam arelan gak k,, kih3

    ReplyDelete
  4. @Masz Sidek yup.. jangan lupa wish k,, hehe,, hadiah pun bleh gak,, klik ads kat blog muja pun dah ok,, :D

    ReplyDelete
  5. uish...dah tak lama bday muja rupanya.nak kena prepare hadiah la ni eh??hehehe..time kasih sudi gak jawab.terharunya sampai ada entri arelan2

    ReplyDelete