doa kelancaran bertugas - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, February 29, 2012

doa kelancaran bertugas

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, first of all,, muja harap korang yang sudi baca entry ni,, doakan muja jadi manusia rajin untuk study kemain bukan online je manjang memandangkan mock exam is just around the corner baby,, yes,, next week is getting too near to bear,, oh ALLAH,, hopefully i will be well prepared when the time comes,, bagilah idea yang bernas to write everything on the papers,,, it will of course determine my results for the real exam,, doakan muja jugak k,,

so,, dikesempatan ni,, muja nak kongsi ngan korang doa kelancaran tugas,, ye,, kalau kita tengah ada projek ke,, aktiviti ke,, kita mesti lah nak avoid hurdles from appearing like thunderstorm,, bang in front of us suddenly camtu kan,, so,, anggap la this doa as one of the effort that we can do to avoid unnecessary problems when doing our job k,,, 


Maksudnya:-
1. Ya Tuhanku. Masukkanlah aku dengan cara yang benar, keluarkanlah aku dengan cara keluar yang benar dan berikanlah kepadaku dari sisi Mu kekuasaan yang menolong dan katakanlah yang benar telah datang dan yang batil telah lenyap. Sesungguhnya yang batil itu pasti lenyap.

2. Ya Tuhanku ! Mudahkanlah urusan ku, jangan Engkau susahkan; ya Tuhanku sempurnakanlah dengan kebaikan.
sumber facebook :D
 

No comments:

Post a Comment