kawan aku dah join,, korang bile lagi??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, February 05, 2012

kawan aku dah join,, korang bile lagi???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang!!!! untuk entry ni muja nak bagi korang tengok hasil masterpiece SAUDARA MUHAIMIN untuk

jom tengok gambar yang SAUDARA MUHAIMIN pertaruhkan ni,,

Title: Blood relation is sweet as mandarin orange.

AMIN, seriously gambar kat atas tu sweet sangat,, adik AMIN ek? kim salam kat dorang,,, ucap tahniah jugak sebab dah jadi model sekarang,, hek3,,, muja doakan AMIN berjaya dalam contest ni dan dalam hidup AMIN pada masa mendatang,,, AMIN dah join,, korang bile lagi,, senang je kan nak join,, 

(ada kurang 2 minggu je lagi untuk korang join,,, :D)

ps- kalau ada yang menang tu,, share hadiah k,, deal :D
 

1 comment:

  1. Salam.

    Tima ksih muja fr this post.
    Maaf sbb lmbt say thanks, loni pyoh skit nk on9 sbb strymix c dop well, thanks alot :)

    ReplyDelete