khas untuk that one and only blogger, penghancur kepercayaan aku terhadap semua. - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Friday, February 17, 2012

khas untuk that one and only blogger, penghancur kepercayaan aku terhadap semua.

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

wah,,, aku tertipu lagi oleh orang yang aku rasa sahabat blogger yang bermakna,, kalau korang perasaan,, hari ni baru hari ke 17 tetapi 2 banner yang menyewa kat blog aku dah hilang,, perasan tak??? aku kan wat ikut bulan kan???? itu terjadi bile sahabat blogger yang aku percaya dah hancurkan kepercayaan aku kat bloggers,, seriously,,, i love to generalize things,, and after what she had done to me,,, of course sume blogger lain pun aku akan anggap begitu,,,,, it is just me,,,

salah aku jugak,, aku naif,, orang lain letak iklan penyewa lepas dapat bayaran,, aku plak,, percaya sangat kat dia,,, aku dah letak banner dia dah lebih dua minggu,, dah 17 hari,, and bila tanya dah bank in,, boleh lak dia cakap tak jadi,,, korang nak tau tak blogger mana?? eh,, patut ke aku ulangi membacklinkkan ke blog dia???? and malukan dia dan pada masa yang sama menaikkan traffik blog dia sekali lagi???? maybe tidak,, tapi maybe one day,, if i ever remember her again,,, aku akan bagitau semua orang yang ada sorang blogger ni dah menipu aku,,,

apa salah aku padanya,,,?? even pada masa dia tak menyewa kat blog aku lagi pun,, aku pernah buat sticky post kat blog aku 5 HARI!!!!! tak baik lagi ke aku ngan dya?????? aku dah tolong dia,, sanggup dia buat aku macam ni???? daripada ga dia yang tak de peserta,,, aku share ga dia kat group blogger bagai,, padahal bukan ga aku pun,., sebab apa??? sebab aku anggap dia sahabat blogger yang terbaik,, tapi,, hampeh!!!! serious,, dalam hidup ni,, kita tak boleh percaya kat sesiapa pun kecuali DIRI KITA SENDIRI!!!!

sekarang,, SELFISHNESS IS THE MOST IMPORTANT THING TO ME!!!! korang cakap la ape pun,, aku dah bosan dengan penipu, pengkhianat, pembelot dan so on so on dalam hidup aku!!!! sume orang tak hargai apa yang aku buat untuk dorang,, watpe aku pentingkan korang dan dorang lagi!!!! aku hidup untuk diri aku sendiri!!!! 

ps- kepada sumer orang,,,, puaskanlah hatimu dengan mematahkan pedang the LADY WARRIOR ini!!!!
 

4 comments:

  1. uiiii adik muja marah sangat nie..sabar dik . .nie la pengajaran berharga dalam dunia blogger...

    ReplyDelete
  2. @Aku Bah Nie Imah lepas ni memang muja dah tak nak percaya kat sapa-sapa dah,,, pembohong je sume nye,, dah la pmpuan,, tu yang lagi tak menahan tu,, :'(

    ReplyDelete
  3. sabar yer muja...muja baru jer pos entry "jangan nak mengeluh sangat la"

    maybe Tuhan nak uji muja..
    org lain ada yg lebih berat ujian yg dia sedang hadapi

    ReplyDelete
  4. Huh... lain kali hati2 ye kak... hihi..

    ReplyDelete