nak buat ke tidak??? ada ke yang nak??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, February 28, 2012

nak buat ke tidak??? ada ke yang nak???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

hye korang,, wah,, walaupun lebey kurang seminggu muja boleh tengok-tengok and jeling-jeling je blog muja ni,, aik,, muja tengok follower muja makin bertambah,, maka teringat la pulak al kisah berjanji dengan readers sume untuk buat ga bila dah dapat follower mencecah seribu,, timbul lak persoalan,,,

  • nak buat ga yang macam mana??
  • nak bagi hadiah apa??
  • nak wat syarat macam mana??
  • nak mintak sponsor dengan sapa??
  • nak ke sponsor mensponsorkan barang untuk ga muja ni??
  • berapa lama nak buat ga ni??
  • camne nak promote??
  • nak buat ga dengan sapa??
  • sempat ke nak uruskan ga ni??
macam-macam mana pun,, muja dah kena start cari sponsor ni,, aiyooo,, kalau tak tepati janji,, naya,, menjadi seorang muslimah bercirikan munafik la pulak,, adesss,, so,, sapa sudi nak jadi sponsor ga muja??? kalau boleh muja nak dari segi barangan je,, edit blog, template, or anything related tak perlu lagi kot untuk ga yang ni sebab muja nak wat kecik-kecik je,, length pun tak lama,,, tak kire la keychain ke fridge magnet ke,,  faedah yang muja boleh tawarkan untuk para sponsor
  • muja akan buat entry promote blog sebagai sticky post selama 24 jam
  • muja akan letak banner sponsor size 100x100 kat atas entry
  • muja akan wajibkan untuk peserta like follow blog and fanpage kalau ada
  • muja akan masukkan blog sponsor dalam blog list sponsor ga
  • muja akan wajibkan peserta meletakkan senarai sponsor dalam entry ga
kalau sponsor nak tambah syarat lagi boleh beritahu,,, ok tak??? kalau nak request pape boleh contact kat princess_arorae@yahoo.co.uk

tu je la kot,,,, daa.. :D
 

12 comments:

  1. kakyong dah PM di FB.. check yer..

    ReplyDelete
  2. kalau buat,konfem saya join.janji dia nye syarat tak berat sangat la.hehehe

    ReplyDelete
  3. BTW,muja kena tag

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  4. @NAL dah check,, ok,, noted,, tq sangat :D

    ReplyDelete
  5. @aReLaN jangan risau lan,, bukan contest pun,, ga je,, :D

    ReplyDelete
  6. ok..btw Muja di tag,

    http://nyteamlife.blogspot.com/2012/02/segmen-limited-review-by-nabila.html

    ReplyDelete
  7. Nak join!
    Buzz me for ur GA! haha XD

    ReplyDelete