rupa hujan di satu kawasan yang hening,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, February 08, 2012

rupa hujan di satu kawasan yang hening,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

yahooooooooooo,,, muja berjaya gak curi p1 kawan sekali lagi and godek2 facebook then jumpa gambar ni,,, terkesima sekejap,, melihat gambar ni bagaikan impian di zaman kecil tercapai di zaman besar,, err,,, kire paham la kan ayat tu,, hek3

subhaanallah,,,

dahsyat kan??? kalau naik kete time hujan,, salu teringin nak nampak garisan hujan,, curiously giler bile lalu tempat hujan,, then tak lama lepas tu lalu kawasan kering,, rasa macam ajaib sangat time-time kecik dulu,, akhirnya dapat gak muja tengok garisan hujan,, walaupun sekadar dalam gambar,, alhamdulillah,,,

ps-hari tu tengok ada 2 pelangi,,, sedey sangat tak amik gambar,, sebab dah lama tak cas bateri kamera,, hehehe
 

5 comments:

  1. sekarang pun masih terpikir...
    Situ hujan... sini kering...

    Bila tengok gambar ni... rasa kagum... subhanallah..

    ReplyDelete
  2. ya Allah...cantiknye..dapat tengok pemandngan sebelah kiri cerah kanan gelap tgh2 antara waktu subuh n pg pn cantik sgt..dr dlm flight..kuasa Allah....

    ReplyDelete
  3. memang mengagumkan,,, untuk orang yang dok atas flight time tu kan, :D

    ReplyDelete