sapa bakal jadi ahli JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR 2012/2013?? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Monday, February 27, 2012

sapa bakal jadi ahli JAWATANKUASA PERWAKILAN PELAJAR 2012/2013??

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

untuk entry ni muja nak citer pasal mengundi,, adess,,, ni second time kot muja menghadapi sesi mengundi yang tak membabitkan pemilihan kerajaan malaysia,, dulu pernah la jugak sekali ada proses mengundi kat sekolah,, sekali je,, lepas tu,, cikgu pilih balik,, biala,, it is better kot,, sebab leceh gak mengundi ni,, hehe,, aku pemalas,, that is the truth,, :D

jom check it out those people yang muja akan support time proses mengundi esok,, jeng jeng jeng!!!!! yang muja support mestila yang muja percaya dapat memberi sumbangan dan manfaat kepada para pelajar ipgkkb ni kan,, tambah-tambah lagi dorang ni muja dah kenal,, and muja harap tempoh perkenalan kami cukup untuk muja menaruhkan kepercayaan muja terhadap dorang,, insya ALLAH,, dorang adalah yang terbaik,, amiin..

NURFAEZIN FIDAUS BIN SENIK
this is my fren,, same age,, different batch,, TESLIAN.. kawan muja yang memang best sangat,, active,, pro active,,, best la,, boleh berbual.. boleh diajak bincang,, insya ALLAH professional jugak,, esok,, confirm muja will vote for u k,, :D

PETER MARLLONE PETRUS
same batch with faezin,, she is handsome right,, very talented,, outspoken,, easy to talk to,, if we are having problems we wont hesitate to talk to him,, he is a good teslian,, of course,, we would like him to be our representative k,, pete,, u will get one vote from me for sure :D

ps- layak tak aku jadi jpp??? hmmmm... :P
 

No comments:

Post a Comment