says.my ni dah kenapa pulak??? - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, February 29, 2012

says.my ni dah kenapa pulak???

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ni yang aku nak mengamuk sangat ni,, nape ngan says.my ni,,, huh,, sume ads dye no available for me,, pelik!!!!! dah la tak bagitau sebab, syarat kelayakan ke bagai,, ngeng!!!! malas dah aku join says.my,, aku pung reti ngaju jugok,, ngek!!!! kalau MR NUFFNANG tu kite tau nape kite susah dapat cpm,, yelah,, dah tak de status glitterati ke hape,, yang says.my ni tah pape sangat kenapa????
 

5 comments:

  1. sama la kita, padahal check semalam ada banyak hari g kot untuk iklan tu , tgk2 hari ni hampeh . adoiyaii tggl yg cp tu nak wat pa kan? haha sabo ja la

    ReplyDelete
  2. tau takpe.skang ni saya nye sume not available.waaaaa

    ReplyDelete
  3. hi..lame tak dtg cni..dah berwajah baru gitu..CM bizi sikit lately..hari ni baru online dari komputer..sll tu online dr henpon je..tak sempat nak bw..btw..tq mendokan mak CM..now dah sihat sikit la dari last week..;)

    ReplyDelete
  4. @aReLaN malam ni dah ada balik 2,, huh,, tension tol

    ReplyDelete