tension dituduh mencuri - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Thursday, February 16, 2012

tension dituduh mencuri

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM.

first time in my life,, aku dituduh menjadi pencuri,,,, huhu :D dapat nama lagi aku di sini,,, kenapa la sume orang tidak boleh dipercayai dalam hidup aku ni,,,, 
dia, ketua rumah sukanku,, aku bergelak ketawa dengannya,, aku mengadu keperitan jiwa dengannya,,, tidak memberitahu aku selepa 3 HARI benda ni berlaku,,,,,
dia, budak batch aku,,, menyatakan aku berskalau aku jadi kawan aku, aku akan cakap camni
'muja tu,,, nak pinjam baldi pink roommate dye nak basuh baju pun mintak izin....'
malas nak cakap banyak, cerita banyak pun tak guna,, sume dah cop kitorang macam tu,,

ALLAH IS THE ALL KNOWING,,,,
i strongly believe HE will show us all the truth,,,

ps- tak mungkin kumaafkan
 

No comments:

Post a Comment