trip to KUALA LUMPUR PERFORMING ARTS CENTRE (part 2) - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Tuesday, February 28, 2012

trip to KUALA LUMPUR PERFORMING ARTS CENTRE (part 2)

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

ha,,, ni muja nak sambung entry TRIP KE KUALA LUMPUR PERFORMING ARTS CENTER (PART I) yang ni kitorang dah on the way back to ipg but weh stopped at 
tersentak juga jiwa muja yang kental lagi pejal ni bila baca the word orphanage tu,, rasa kecian amat kat gajah-gajah yang dah endangered species ni,, adoila,,, sedih3,,, :'(

first sampai kat sana,, muja tertarik sangat dengan benda kat bawah ni,,, 
amboi amboi amboi,, banyak amat gajahnya,, hebatkan pengukir benda ni??? nak panggil apa benda ni ek?? tiang kot,, sebab dia memang tiang,, yup,, tiang,,,

muja, nana, irza,, ni time makan kat salah sebuah tempat makan kat kawasan tu,, makanan dia ok la,, mm,, ok la,, that's it,,, tapi,,, both the girlz memang best,, sama umur ye ngan muja walaupun lain batch,, so,, regard me younger than them,, boleh ke camtu?? ahaks!!!

gambar syok sendiri tak menjadi bila ada sang mentari yang dengki,, lalala,,, apa-apa pun,, gigi ku tetap putih,,, err,,,???

haaaaaaaa!!!! ni part paling best!!!! bagi makan kat gajah,, uuuu,,, dorang punya makan punya desire,, kalah muja punya,, kih3,, yelah,, tengok badan la wei,, tak seslim muja kan dorang tu,, ehehe,, huh,, ngan gajah jela boleh compare nye,, ngan karina kapoor kompom dah muja kalah,, uwaaaaa!!!!!!

pak cik tu saja je kan nak masuk kamera muja sekali,, jelez la tu gajah lagi glamour famous amous dari dia,, wekkkk,, btw,,, bila tengok gambar ni rasa jatuh cinta lak,, nampak cute plak gajah ni,, errr dah kawin lom ek?? ;)

uwaaaaa!!!!! sakit bontot weh naik gajah sebenarnya,, kebetulan pulak aku dok atas tulang belakang gajah,, gajah ni gajah kurus kot,, nasib baik muja menang time buat osom dengan qaiyah sapa yang kena dok depan,, haha!!! padan muka budak tu kena pegang baju abang hensem tu,, kih3,,, sabar jela kena marah dengan bf yer,, hahaha!!!

 bontot gajah,,, nasib baik aku tak naik gajah yang si laila tu naik,, siap berak and kencing dengan yang amat banyak time tengah ditunggangi,, hahaha!!!!

mana lagi femes aku ke gajah?????

ni tempat kitorang turun dari tunggangan,,,

ni time aktiviti mandi dengan gajah.. sorry ye,, i am not interested..

lepas mandi,, sesi photography pulak,, adess,,, nama gajah tu langsat dengan pandan,, adoi,, mesti gajah marah weh dengan pemberi nama dorang tu,,, yelah,, tak de yang glamour sikit ke??? justin bibir ke,, selena gomeh ke,,, baru coooool,, huh,,,,

haaa,, ni gambar syok sendiri,, kih3,, nampak tak gajah putih kat belakang tu??? interesting kan???

so,, sapa-sapa yang berminat dengan binatang istimewa yang hampir pupus ni,, do visit kuala gandah k,,, chow!!!!
 

1 comment: