untuk semua orang yang sudi,,,, - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Sunday, February 05, 2012

untuk semua orang yang sudi,,,,

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

syarat2?:

1. U must post this rules in ur entry
2. Each person must post about themselves in their entry.
3. Answer the question that tagger set for u in their post. and create eleven new Question for new people u tagged to answer
4. u have to choose 11 people to tag them on the post.
5. Tell them you have tag him/her
6. NO TAG BACK
7. no stuff in tagging section " U are tagged if u reading this"
8. U are LEGITIMATELY-REALY,TRUST,WITH ALL HONEST, have tag 11 people

soalan yg nak ditanya oleh ELYANA:

1. pendapat pasal blog saya(lyana)?
muja ingat agi muja pernah gak cakap pasal blog lyana ni,, muja cakap yana ni peramah,, ingat tak?? hehe,, tq for tagging me k yana,,
2.  Suka makan apa?
muja suka makan nasi ayam,, n pelbagai lagi,, skrang dalam process nak suka makan sayur,, seriously susah sangat,, :(
3. Awak seorg yg??
setia of course,, baik sweet and gorgeous,, kah2,,, hanya di mata mukmin je kot,, ahaks!
4. Percaya pada Cinta?
of course,,, muja tunggu cinta muja,, kih3
5. SUKA org yg macam mana?
beriman, kurus, rambut lurus, tinggi, berkerjaya
6. Impian yang awk nak capai?
nak jadi teacher yang disegani
7.  Pengalaman pling xboleh dilupa?
melihat adik hampir lemas
8. Awak xsuka apa?
saya tak suka ditipu,, sebab salu kena tipu,,
9.  Prinsip awak?
accept me the way i am, i will accept you just the same.
10. Perasaan bila ditag?
aiyoyoyo,,,
11. Adakah awak JUJUR jawab soalan ini?
mestilah jujur,, aiyaaa


MUJA NAK TANYE KORANG PULAK,, 
muja tanye pasal pendapat korang pasal muja je,, kalau nak jawab,, its good,, kalau tak nak jawab,, its ok,, :D
  1. korang pernah singgah blog muja tak?
  2. korang pernah tak baca satu entry muja sepatah-patah sampai habis?
  3. korang suka blog muja and muja tak?
  4. korang akan follow blog muja sampai bile?
  5. sampai masa,, korang akan unfollow blog muja tak?
  6. korang akan join tak ga yang muja bakal buat bile dah dapat 1000 follower nanti?
  7. korang dah like fanpage muja kat sidebar tu ke belum?
  8. korang salu keep updated dengan contents blog muja tak?
  9. korang pernah tak click ads kat blog muja?
  10. ape pembaikan yang muja perlu buat untuk blog muja?
  11. korang rasa korang nak jawab tak sume soklan muja?
haa,,,, muja kire game ni satu review daripada korang untuk blog muja,,, kih3

muja tag:
no tag back ek??? muja tetap nak elyana jawab soklan muja,, tapi,, tak wajib la sebab no tag back allowed kan,, hehe


 

8 comments:

  1. ahaks, still remember sis :)

    insyaAllah, lyana jawab balik :)

    ReplyDelete
  2. http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/untuk-semua-orang-yang-sudi.html

    ReplyDelete
  3. dah setel.hehehehe

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/02/muja-lak-tag.html

    ReplyDelete
  4. dah setel.hehehehe

    http://noruazuran.blogspot.com/2012/02/muja-lak-tag.html

    ReplyDelete
  5. @aReLaN tq arelan,, kih3,,, sorry lambat muja jawab :D

    ReplyDelete