advertlets, nuffnang and broframestone - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Wednesday, March 14, 2012

advertlets, nuffnang and broframestone

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 
 
hye korang!!!!!!! hari ni muja nak certia pasal ADVERTLETS.COM pulak,,, actually,, i registered to join ADVERTLETS.COM ni dah lama,, lama sangat,, tapi bila pasang je kat blog,, i lost my glitterati status kat MR NUFFNANG,, so,, buang,, then,, sejak wat entry tak puas hati ngan MR NUFFNANG,, i have got 5 cpm ads which generate buffered earning yang selalu kita tunggu2kan,, quite amazing kan??? sebab time muja first got be,, time tu follower dah 600 lebey,, lama tak muja tunggu for the first to come but,, alhamdulillah,, dapat jugak,, bukan satu,, tapi dah 5,, pernah gak be merayau 2 sekali gus,,, bagus kan??

tapi bila muja pikir2kan,,, MR NUFFNANG ni satu benda je,, kita kena tunggu be dulu baru lah bergerak earning kita,,, kalau tak dapat be,, memang sangat slow,, sorry sangat kat MR NUFFNANG,, it is the truth, happening to me,,, i dont blame MR NUFFNANG sebab maybe rules and regulations dia and dah cara dye bergerak macam tu kan,, kita kena follow la kan,, alaa,, rezeki ada di mana-mana,, walaupun sejak guna ADVERTLETS.COM ni muja dah hilang status glitterati, harap MR NUFFNANG tak kecik ati and tak cakap muja curang ke hape sebab both pun muja include kat blog muja ni k,, saja,, tak try,, hehe,,

orang kata ADVERTLETS.COM ni lambat bayar payment kat blogger,,,, mm,,, ntah la tu,, seriously,, muja belum pernah merasa cashout pape lagi takat ni,, kih3,,, walaupun dah quite long la jugak dalam blogging world ni,, still,, i kinda not exposed to its real world,, kena menuntut lagi kot,,, btw,, before i forget,,, 

MUJA CHAT NGAN BROFRAMESTONE TODAY!!!!!


kih3... dulu seriously tak pasan plak dah fren dengan BRO,, pastu lama-lama dah pasan,,, kih3,, muja add dah lama kot,,, ntah la,, salu tak berani la jugak nak tegur BRO,, yelah,, BRO blogger besar-besaran.. muja blogger kecik-kecikan,, kih3,, segan,, tapi,, muja try gak,, and i never expect him to reply sebenarnya,, kih3

sorry sebab too excited sebenarnya,, dah tadi rasa macam nak check it out pasal ADVERTLETS.COM ni,, then,, terjumpa lak entry BROFRAMESTONE time dok godek-godek google,, tq sangat kat BROFRAMESTONE yang sudi melayan and menjawab persoalan yang remeh-temeh dari blogger picisan macam muja ni,, ada la beberapa soklan yang muja tanya,, and BRO jawab je,, rasa kecik je diri ni bila chatting kat fb dengan BRO,,, kih3,, :D
 

4 comments:

  1. CM pun de rasa nk pki adv..tp pape pun nak setelkan dulu yg Nuff bg tu..n nak cashoutkan je dulu..klu tak rugila earning yang da lame terkumpul tuh..hihii..tapi kan...i think bese la tu..kite nak dpt duit free2 je kan..dgn taip entry je..kene la sabar sikit kot..=)

    ReplyDelete
  2. walaupu llambat av pemurah.. caye lah.. huhu

    ReplyDelete
  3. guna advertlets jelar dulu..kecewa ngan nuff..:(

    ReplyDelete