aku telah jatuh cinta :D - Nurmujahidah

Latest

Lifestyle / Personal / Review / Beauty / Cosmetics

Saturday, March 24, 2012

aku telah jatuh cinta :D

ASSAALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHI WABARAKAATUH AHLAN WASAHLAN WA MARHABAN BIKUM. 

esok dengan izin ALLAH dan rezeki daripadaNYA,, aku akan gi beli laptop baru,, doakan aku wat pilihan yang terbaik k.. hehe,, lepas impian aku untuk beli laptop baru tercapai,, next gadget yang aku nak adalah,,, jeng3.......
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


campaign image

seriously,, aku rasa XPERIA S ni cantik amat,, compared to adik-beradik xperia before this,, XPERIA S sangat jauh berbeza la,,, bagi aku bentuk dia hampir sama dengan NOKIA LUMIA,, dont you think so,, petak macam tu,, and both hps are my dream ones,,, sekarang aku pakai hp lampu suluh je,, hek3,, kedekut amat and fobia sangat nak beli hp canggih-manggih bila pernah kena curi dulu,, sdey sey,, beli duit sendiri kot,,,

so,, aku akan berjuang habis-habisanla sekarang nak dapatkan android ni pulak,, LUMIA VS XPERIA S,, hmmm,,, tengok la macam mana,,, fulus macam tak cukup je,, ada sapa-sapa nak derma tak? hehe,, joking,, kalau korang nak tengok gak and ushar-ushare XPERIA S ni,, 

ps- dengar citer duit wataniah nak masuk,, dapat dah topup duit untuk XPERIA S ni,, hek3

6 comments: